Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '06

 
Kategori
Kitap
 

İstanbul Kitap Fuarı çeyrek yüzyılı geride bırakıyor

İstanbul Kitap Fuarı çeyrek yüzyılı geride bırakıyor
 

İstanbul 25. kitap fuarı kitapseverlerle buluştu. İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde başlayan kitap fuarı bu yılda kitapseverlerle doldu taştı.

Etkinliklere katılmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Mesela Can Dündar sevenlere duyurulur 4 Kasım Cumartesi günü saat 13:00-14:00 arasında ''Demokrasi mi Cumhuriyet mi'' adlı söyleşisiyle İmge Kitabevinin standında sizlerle buluşuyor.

28 Ekim'de başlayan fuar 5 Kasım'da sevenlerine veda edecek. Bu tarihler arasında etkinlikde bulunanlar arasında: Oral Çalışlar, Yaşar Nuri Öztürk, Buket Dereoğlu, Özgür Özgülgün, Gülten Dayıoğlu, Reha Muhtar, Ataol Behramoğlu, Adalet Ağaoğlu gibi isimler yer alıyor.

Ebeveynler için de ideal bir ortam siz kendinize kitap bakarken çocuğunuz Tüyap çocuk klübünde eğleniyor. Fuar Merkezine giriş 5 YTL! Ayrıca her keseye ve her yaşa uygun kitaplar bulabilirsiniz. Mesela ben kardeşime bir felsefe kitabı aldım çocuklar için, benim bile okuyasım geldi, çok eğlenceliydi. Hatta o kadar kitap arasında gezinip ne almaya karar verememek de ayrı bir yanıydı. Kitapları seviyorsanız gezmekten ayaklarınıza kara sular inecek!

 
Toplam blog
: 11
: 1082
Kayıt tarihi
: 22.10.06
 
 

1984, İstanbul doğumluyum.İki çocuklu bir ailenin büyük çocuğuyum. Karadeniz Teknik Üniversitesi, ..