Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

26 Ekim '08

 
Kategori
Kentleşme
 

İstanbul'un yeni prestiji ''Eskoop Prestij''

İstanbul'un yeni prestiji ''Eskoop Prestij''
 

Eskoop Prestij Yönetimi Projelerini Tanıtırlarken


Eskoop Prestij görücüye çıktı…

Türkiye’nin en büyük sanayi sitelerinden biri olan İki Telli Sanayi Sitesi’nde bulunan Eskoop’ta yeni bir prestij doğuyor.

İkitelli esnafını bir çatı altında yeni ve modern iş yerleri ile toplamayı hedefleyen Eskoop Prestij projesi Eskop yönetim binasında yapılan tanıtım toplantısı ile görücüye çıktı.

Temelleri 1984 yılında atılan ve Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri sayılan İkitelli sanayi bünyesinde yer alan Eskoop sanayi sitesi içerisinde 21.712m2 alan üzerine inşası başlanan 80.000m2 toplam kapalı alana sahip Eskoop Prestij alışılagelmiş sanayi sitelerinde ki iş yerlerinden farkı, gerek modern mimari yapısıyla, gerekse de çevreye saygılı modern alt yapısı ile Elumatec Makine İnşaat Sanayi tarafından kobilerin ve yatırımcıların hizmetine sunulacak.

Projenin mimarı Elumatec Grup Başkanı Hulisi Bulduk, projenin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacak olan yeni sanayi alanlarından ilk önce İktelli Eskoop esnafına sunulacağını söyledi.

Dünyada yaşanan ekonomik krizin tüm alanlarda kendini gösterdiğini de anlatan Bulduk “ Ancak ekonomik kriz var diyerek, projelerimizi ertelemek işlerden elimizi ayağımızı çekmek gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Her inişin bir çıkışı vardır. Bizler ne kadar fazla gayret edersek bu çıkış daha hızlı bir şekilde gerçekleşir” şeklinde konuştu.

Merkez Blokta 76 adet iş yeri, plaza binasında 78 adet ofs 8 adet dükkan, B3 blokta 21, C1 ve C2 bloklarında da 21 adet olmak üzere toplam 139 işyeri 78 adet ofis 8 adette dükkadan oluşan proje için Türkiye’nin sanayi alanında yeni doğan güneşi yakıştırmasını yapan Bulduk, İkitelli sanayi sitesi esnafının bu projeden kesinlikle yararlanması gerektiğini ve yapılacak olan çalışmaların bu yönde olacağını dile getirdi.

Tanıtım toplantısında konuşan Eskoop Başkanı Yusuf Akgün’de kobiciliğin Eskoop Prestij projesi ile Türkiye’de çağ atlayacağını söyledi.

Türkiye’de hiçbir zaman yapılmamış bir projenin ortaya çıkmasının ardından kobilerin çok daha modern ve çağdaş bir alanda işlerini yapacaklarını dile getiren Akgün “ Bu projemiz sadece İstanbul ikitelli değil, Türk kobiciliğinin yüz akıdır. Bunu ilk kez bizim sanayi bölgemizin başarmasından da ayrıca memnunum. Bu proje sayesinde Eskoop esnafı çok daha bir bütün halinde daha büyük ofislerde dükkanlarda ve çalışma alanlarında çağa uygun ve modern ürünler ortaya çıkartacaktır. Bu projemin mimarı Hulusi Bulduk’a teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından Hulusi Bulduk ve Yusuf Akgün İkitelli Sanayi Bölgesi Eskoop üyelerine Eskoop Prestij projesini tanıtıp, maketi üzerinde üyelere bilgiler verdiler.


Fotoğraf ve kaynak: Eskoop Prestij Başkanlığının Projelerini tanıtırken verdikleri bilgilerden oluşuyor.

İstanbul'umuza ve Ülkemize Hayırlı Olsun İnşallah..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..