Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1976 yılı İzmit doğumluyum. Bir kamu görevinde çalışmaktayım. Bilgisayar, gitar, yemek ve gezmeyi çok severim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sadece ilk kararı vermekte özgürsün

Uzun zamandır aklımın köşesinde bir soru vardı. Acaba yaşadığım hayatı şu anda bulunduğum yerden izlemek zorunda mıydım? Yıllar önce verdiğim bir karar yüzünden şu an bulunduğum yer gerçekten bulunmak istediğm yer miydi? Ancak tüm bu düşünceler gerçekten sadece düşüncede kalmaya mahkumdu! Çünkü sizin tabirinizle kibrit çakılmıştı. Yaktık veya yandık, ancak geri dönüş çok zor artık. Aynı düşünceleri başkalarından da duymak okumak güzel. Hayatta mutluluklar dilerim...

06 Nisan 2007 21:22
Her şeyden önce Türk' üm.

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Elinize ve dilinize sağlık. Ben de kendi sayfamda benzer düşünceler içerisinde fikirlerimi belirtmiştim. Yanlız olmadığımı görmek güzel. Tebrik ederim.

28 Ocak 2007 12:51
15 kural nedir ?

Evet 15 adet güzel öneri listelenmiş, ancak önce kendi kendimize bir sormalıyız. Beni çok sevdiğim birisi terk ederse ben elime bu 15 adet kuralı alıp, uygulayıp, yanlarına (check) işareti mi koyacağım. Hayır! Hiç bir insan bence bu kadar sakin olmayacak, olamayacaktır. Aşk kurallarla ifade edilebilse, bir bilgisayar programı gibi modellenebilseydi eğer ismi "aşk" olmazdı.

15 Ağustos 2006 13:01
 
Toplam blog
: 7
: 16376
Kayıt tarihi
: 21.07.06