Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '09

 
Kategori
Binicilik
 

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübünde binicilik kursları başlıyor

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübünde binicilik kursları başlıyor
 

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü sizleri bekliyor


Binicilik sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla faaliyet gösteren, İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü olarak sizlerle tanışmak, kendimizi size daha yakından tanıtmak istiyoruz. Doğayı ve onun en asil paylaşımcılarından biri olan atı seven dostlarla güzellikleri binicilik sporuyla birlikte yaşamak istiyoruz.

Bize katılmak isterseniz sizleri Kulübümüzde görmekten mutluluk duyacağız. Gününüzü at sevgisiyle doldurmak, yaşamınızı binicilik sporu ile daha kaliteli ve zevkli hale getirmek için tek yapmanız gereken ortamı bizimle paylaşmak olacaktır.

11 Nisan 2009 tarihinden itibaren Cumartesi ve Pazar günleri Buca’da, İzmir Atlıspor İhtisas Klubünde Temel Binicilik Kurslarımız başlıyor. Altı yaşından itibaren her yaşta at dostuna açık kurslarımız için lütfen bize uğrayın veya aşağıdaki iletişim adreslerimizle ulaşınız.

İzmir A tlıspor İhtisas Kulübü, seçkin ortamında, doğal güzellikler içinde, kafe ve lokanta hizmetleriyle de size hizmet vermekten mutluluk duyacaktır. Dünyanın en güzel ve zevkli sporunu ailece de yapabilirsiniz. Ya da çocuklarınız bicilik sporunu yaparken siz keyifle onları izlersiniz.

İki canlının birlikte yaptığı ve gönül ortaklığı oluşturduğu bu güzel sporu birlikte yapmak için sizleri aramızda görmek istiyoruz.

Adresimiz:

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü

Uğur Mumcu Cd. No: 126 Buca İZMİR

Tlf. : 0.232.487 31 95

Faks : 0.232.426 85 51

Eposta : http://www.izmiratlispor.net/

 
Toplam blog
: 54
: 1444
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

Artvin Şavşat doğumlu, İstiklal Savaşı Gazisi oğluyum. Emekli subayım. Binicilik Engel Atlama mil..