Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

İzsiz saç ekimi

İzsiz saç ekimi
 

Saçlarınız seyrek veya tamamen üst kısmı dökük ve saç ekimi ameliyatlarını araştırıyorsunuz. Her estetik cerrahi müdahalede olduğu gibi saç ekimi ameliyatında da izsiz bir operasyon her zaman tercih nedenidir?


izsiz saç ekimi olur mu ? Tabiki de olur… Saç ekimi tekniğini iz bırakmayan yöntemden yana kullanırsanız bu işlem issiz gerçekleşir. Saç ekiminde 2 farklı yöntem vardır bunlardan biri fue yöntemidir. Bu yöntemde enseden teker teker alınan kökleri eksik olan bölgeye nakledir. Fue saç ekimi yöntemi ile kök alınan yerlerde iz kalmaz. kişi saç ektirdiğini kesinlikle anlamaz. (Fue yöntemi hakkında daha fazla bilgi için, “fue saç ekimi” makalemize bakınız.)
İzsiz Saç Ekimi dışında diğer bir yöntem olan fut yönteminde şerit halinde saçlı deri alındığından alındığı yer mutlaka bir iz kalır. Bu da insan rahatsızlık verir. Fut yöntemini uzun yıllardır ben açıkçası kullanmıyorum. Bunun nedeni bizim yani plastik cerrahların bence ilk işi ameliyatları farkedilmeyecek şekilde tamamlamak olmalıdır.


Ameliyat izleri birçok ameliyatta mutlaka olur. Fakat fue yöntemi ile saç ekimi yapıldığında kesinlikle kafanızın herhangi bir bölgesinde iz kalmaz. Kök alındığı belli olmaz.
İzsiz Saç Ekimi fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için, “saç ekimi fiyatları” adlı makalemize bakınız
Op Dr Ali Mezdeği
 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..