Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Jandarmadan sürücülere şekerli uyarı

Jandarmadan sürücülere şekerli uyarı
 

Jandarmadan Sürücülere Şekerli Uyarı


Jandarma Trafik, Kurban Bayramı tatili boyunca 24 saat görevinin başında olarak yollarda trafiği kontrol etti; üzücü kazalara sebebiyet verilmemesi için bir yandan sürücülere şeker ve kolonya ikram etti, bir yandan da uyarılarda bulundu.

Burdur’da yol kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, hem sürücüleri uyardı hem de bayramlarını kutlayarak şeker ve kolonya ikramında bulundu. Önemli yol kavşaklarında yol kontrolü yapan jandarma trafik timleri özellikle alkollü araç kullanılmaması, çocukların ön koltuklara oturtulmaması ve emniyet kemeri takılması konularında sürücülere uyarılarda bulundu.

Durdurdukları araçlarda bulunanların Kurban Bayramını kutlayan jandarma trafik timlerinin yaptığı etkili ve güleryüzlü denetimler sayesinde, Kurban Bayramı süresince Burdur’da ölümlü trafik kazası meydana gelmedi.

JANDARMA KÖYLERDE HALKLA BAYRAMLAŞTI

Ayrıca Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramında köyleri dolaşıp yaşlı vatandaşları ziyaret ederek bayramlaştı.

Jandarma ekiplerini bir anda karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, ekiplerin bayramlaşmak için geldiklerini anlayınca samimi görüntüler ortaya çıktı. Kurban Bayramı gibi özel bir günde hatırlanmaktan son derece memnun olan vatandaşlar, ziyaret için gelen Jandarma personelini evlerine davet ederek çeşitli ikramlarda bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, köylüler tarafından ikram edilen çaylar sıcak sohbetler eşliğinde içildi.

Jandarmayı kendi çocuklarından ayırmadığını söyleyen yaşlı bir ninenin, elini öpen İl Merkez Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Aktaş’a sarılarak bayramlaşması orada bulunanlara duygulu anlar yaşattı.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..