Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '12

 
Kategori
Futbol
 

Jose Maurinho; you are ugly & dirty man

Bir spor adamı nasıl olur ? Tarifi uzun olabilir. 

Nasıl olmaz derseniz ? Bugünkü, Jose Maurinho spor adamı olamaz. 

Olsa olsa bir gerilla komutanı olabilir. Bugünkü Maurinho. Kime ne anlatabilir? El Classico ya nasıl böyle bir takım sürmüş. Ortada Pepe yi nasıl oynatır ? Sahi Pepe ye sahadaki futbolculardan bu kadar ayıran ahlaksızlığa kimse bir şey diyemez mi? 

Ben Real Madrid in patronu olsam hemen maçtan sonra Jose yi kovardım. Hiçbir konuşma yapmadan Jose  yi anasından doğduğuna pişman ederdim. Bugün kaybettikleri takım kötü bir Barça . Üstelikde alışılmış bir avans gol daha kazanmasına rağmen kaybetti. Bu izlediğimiz maç bir garabet. Ve bu garabetin yaratıcısı JOSE MAURINHO dan başkası değil. Takımın motive edeceğim diye yaptıkları bu sonu getirdi. Tamam iki takım arasında bu fark var. Ancak Barça dökülüyor, Barça iyi oynamıyor ve buna rağmen Real ayakta duramıyor. 

Jose bu takıma bir şey katamayacağını, Barça karşısında hiç şansı olmadığını gördü. Onunla birlikte bütün dünyada gördü. Jose rakibine karşı duracak bir takım yapamadı. Hem de Real gibi büyük kulüp te. Bugün yapılacak hiçbirşey yok dengeyi sağlamak için. Ancak en önemli adım Jose ye atılacak tekme ile başlayabilir.

Maçın bütün pozitif istatistiklerinde Barça önde. Tekme atmak, rakibe fair play dışı davranmakta Real önde. Kazanmak güzel ama kaybederken bu kadar aşağılara inmek???

Real Madrid e yazık oluyor.

 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..