Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '17

 
Kategori
Futbol
 

Juventus Zorlanmadı

İtalya Serie A’da Juventus, ligde zor günler geçiren Palermo’yu yenerken zorlanmadı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile karşılaşacak olan Juventus’da teknik direktör Massimiliano Allegri nispeten rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıktı. Zayıf rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan siyah- beyazlılar, kendilerini çok kasmasalar da sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla ayrılmayı başardılar.

Juventus’da öne çıkan isimler yine Higuain ve Dybala oldu. Higuain çok büyük bir golcü. Napoli’nin ardından Juventus’da da harikalar yaratmaya devam ediyor. Dün gece Palermo karşısında nefis bir vuruşla ligdeki 19.golünü attı. Real Madrid’in Higuain’in yerine Benzema’yı tercih etmesini hiçbir zaman doğru bulmamıştım. Higuain de bunu doğrularcasına gollerini sıralamaya devam ediyor.

Dybala da Palermo karşısında iki gol ve bir asistle yıldızlaştı. Dybala’yı çok beğeniyorum ve onun yeni bir yıldız olacağına inanıyorum.

Serie A’ya yakın bir zamana kadar burun kıvırıyorduk. Ancak İtalya Ligi kısa zamanda büyük bir aşama kaydetti ve hızla eski günlerine dönmeye başladı. Pek çok maçta o eski hantal futbolu görmüyoruz. Özellikle Juventus ve Napoli oynadıkları pozitif futbolla öne çıkıyorlar. İtalya Ligi’ni uzun süredir takip eden biri olarak kısa zamanda çok daha iyi olacaklarına eminim.

Juventus’un geleceği için de aynı şeyleri rahatlıkla söyleyebilirim. Siyah- beyazlılar kısa sürede çok büyük atılım yaptılar. Şu anda maç fazlasıyla en yakın rakipleri Roma’ya on puan fark atmış durumdalar ve koşar adımlarla yeni bir şampiyonluğa doğru gidiyorlar.

Juventus’un bu başarısı artık İtalya Ligi’yle sınırlı kalmayacaktır. Siyah- beyazlıları bir süre sonra yeniden Avrupa futbolunun zirvesinde görmek benim için sürpriz olmayacaktır.

https://www.facebook.com/tolgaersari

https://twitter.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..