Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadın ne ister?

Kadın ne ister?
 

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bir şişeye çarpmış. Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış. Cin, adama; 

- “Bir dilek hakkın var… Dile benden ne dilersen!” demiş.  

Adam da: 

- “İki okyanusu birbirine bağlayan bir köprü yapmanı istiyorum” demiş. 

Cin :
- “Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bir şeyler iste” demiş.
Adam :
- “Öyleyse kadınları anlamak istiyorum” demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net:
- Köprü kaç şeritli olsun? 

 

Bu fıkrayı bir arkadaşımdan dinlemiştim. Çok ta beğenmeme rağmen beni düşünmeye sevk etti. Kadınları anlamak bu kadar zor mu gerçekten, yoksa erkeklerde mi biraz boşvermişlik var?  

 

Bir kadın ne ister diye düşündüm bende bir kadın olduğuma göre seçenekleri bulmak pekte zor olmadı hemen dizildi önüme tek tek cümleler. Dedim ki bir kadın öncelikle şımartılmak ve sevilmek ister. Öyle odun gibi eve gelip kumandayı alan zap oraya zap buraya kanal değiştiren adam istemez. Kadın paylaşmak ister. 

 

“Bugün işlerin nasıldı yakışıklı kocam benim?”diye sormak ister. Laf açmak uzun uzadıya sohbet etmek ister. Yıllarca tükenmeyen bir aşk ister. Korunmak kollanmak ister bir kadın! Eşinin göğsüne yaslandığında yalansız bir yürek bulmak, o yüreğe dayanıp huzurlu olmak ister. Çok şey mi ister bu nadide varlık? Yanında huzur duyacağı erkeği isteyerek çok şey mi ister? Yasaksız, yalansız bir ilişki istemekte haksız mıdır?  

 

Bir kadın özel bir erkek ister yanında. Ruhunu okşayan, kadına saygı duyan, aşkla, muhabbetle ömür geçiren bir İstanbul Beyefendisi ister. İstekleri çoğu zaman manevidir. Arzulanmak, sevilmek, şımartılmak ister. En önemlisi de güven ister. Güven olmadığı takdirde bir erkeğe katlanamaz.  

 

Mutlu olmak için öyle çok şeye ihtiyacı yoktur. Kadın zaten sevdiği erkeğin yanında mutludur, huzurludur. Bazen sevdiği adamın küçük bir gülücüğünü görmek yeter ona. Bazense tenine değen nefesini hissetmek aklını başından alır. Ağırlığınca altın isteyen çok nadir kadın vardır ama sadece aşk isteyen çok kadın var. Neticede kadınlar manevi boşluk içinde çırpınırken onları anlamayan erkek boşvermiş erkektir bence. Zaman zaman herkes boşveriyor ama hepsini dozunda yapmak gerekiyor. Sevgiyle kalın… 

 

 
Toplam blog
: 21
: 3839
Kayıt tarihi
: 29.07.09
 
 

Duygusal kişiliğimin ardında güçlü bir yapım var. Her zaman duygularım galibiyet vermez genellikl..