Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar ve erkekler Bölüm IV ve Son!

Kadınlar ve erkekler Bölüm IV ve Son!
 

Çocukluk Arkadaşım ve Ben!


Son soruyu da cevaplayayım, sonra bir süre kadınlar ve erkekler hakkındaki uzmanlaşma çabamı askıya alacağım! Son sorumuz, ortayolu bulmak adına; "Kadınların kadınlarda, erkeklerin erkeklerde en sevdiği şey ne?"

Yine kimseyi rahatsız etmemeye özen gösterip kendi kendime birşeyler bulmaya çalışacağım!

Kadınlar kadınların kıskançlıklarından, fesatlıklarından yaka silkmiştir evet ama kız arkadaşsız da olmaz! Kız arkadaş gibisi yoktur hatta! Alışveriş günleri, dedikodu seansları, fal bakışmalar, ağlaşma anları, dertleşmeler, aşklar-aşksızlıklar, kalp kırıklıkları... Daha neler neler.. Bir omuzdur kız arkadaş, bir kardeştir yeri geldiğinde, bir annedir ya da! Hiç eksiksiz paylaşabiliriz hayatımızı, yol gösterirler, rahatlatırlar, kaybolan güvenimizi yeniden ortaya çıkarırlar, arkamızda dururlar, bizi üzenlere meydan okurlar.. Canımız ne zaman yansa koşup gideceğimiz yine hemcinslerimizdir, çünkü canımızın nasıl yandığını en iyi onlar anlar; yaşananlar ortaktır. Kadınlar birbirlerine enerji verir! Erkekler de dostturlar demiştim ya ben, ne olursa olsun erkeklerin bir maça, bir pese bakar bizi satıp gitmeleri :) Anneleri düşünün; bu zamanda çocuğumuz annemizle arkadaş gibi değil miyiz? Babayla paylaşabildiklerimizden çok daha fazla, çok daha özel değil midir paylaştıklarımız.

Erkeklerin de hemcinsleriyle muhabbetleri bizimkine benzer... Erkek erkeğe maç muhabbetleri, baba-oğul sohbetler, tavla atmalar, içki geceleri onların vazgeçilmezleri arasındadır. Küfürlerin biri bin para! Birbirlerine karşı kibar olmak gibi zorunlulukları yoktur, rahat ederler! Maç izlerken "forvet, ne demek" gibi bir soru soran, maçın en heyecanlı yerinde göz göze oturmak isteyen, lap diye televizyonun önüne geçen kadınlar tahammül edilir cinsten değildir; bu nedenle erkeklerin de erkek arkadaşlarıyla muhabbetleri daha tercih edilirdir. Tek muhabbetleri kadınlar değildir onların; gündemden, siyasetten, spordan, hayattan, herşeyden konuşabilirler. Ben hiç denk gelmedim kadının kadınla oturup da saatlerce siyaset tartıştığına! Kadının erkekle bu konuşmayı yaptığını bilirim de kadının kadınla hiç hatırlamıyorum. Sıkılırlar zaten, bir süre sonra "hadi fal bakalım" diye konu değişir; ben olsam değiştiririm ya da! :)

Hemcinsler başkadır, deyip bu içinden çıkılamaz konuya bir nokta koyayım!

Sevgiler... 

 
Toplam blog
: 22
: 794
Kayıt tarihi
: 19.01.11
 
 

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık bölümünden mezun oldum. Ege Üniversitesi'nde İngiliz..