Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlar ve erkekler

Kadınlar ve erkekler, nasıl zıt bir ikili …Eğer evliyseniz veya bir sevgiliniz varsa yeri gelince en çok gırtlaklamak isteyeceğiz kişi karşı cins olabilir. Ancak delice severken de uğruna ölünecek tek kişi yine karşı cinstir. Bu inişli çıkışlı duygu şoklarını birbirine yaşatmasına karşın yine de iki cins birbirinden asla vazgeçmez. Zevkleri, düşünme mekanizmaları, fiziksel dayanıklılıkları, hayata bakış pencereleri farklı olan bu ayrılmaz ikili bir de kalkıp yeni yeni nesiller türetirler. Yeni doğanlar büyüklerin çekişmelerini izleyerek büyür ve aynı şeyleri yapar . Bu olay nesiller boyu birbirine aktarılarak sürüp gider… Kadınlar çok konuşur.

Erkekler az..

Kadınlar çok ayrıntı düşünür erkekler hiç..

Kadınlar çook duygu yüklüdür..

erkekler hiç, (duygu yüklü olanı da ayrı bir dert)

İkisinin de bilmişi hiç çekilmez,

Kadının salak ve pısırığı idare eder hatta belki bazı yerde makbul bile olur ancak erkeğin pısırığı hiç çekilmez,

Vücudunu geliştiren erkek makbuldür kadın ise pek hoş görünmez,

Kadınlar bir olayı özellikle de şahısları (genellikle de kendi cinslerini)masaya yatırıp elli açıdan inceleyebilirler.

Erkekler ise pek düzdürler. Daha doğrusu kendi cinsleriyle değil de daha ziyade kadınlarla ilgili inceleme yaparlar.

Cem Yılmaz erkekler yalan söyleyemezler çünkü yalan söylemeye zorlanmamışlardır. Kadınlar ise çok kolay söylerler çünkü çocukluklarından beri baskı altında oldukları için bu konuda uzmanlaşırlar şeklinde bir şeyler söylüyor. Ancak erkeğinde yalancısı korkunç oluyor. Devasa yalanlar uydurup kadınların hayatlarını karartabiliyorlar. Benim kızımın bir arkadaşı var memleketinde evliymiş birde çocuğu var.Ama bunu bir ya da iki kişi biliyor. Kendisi burada öğrenci bir de sevgilsi var ve mezuniyet törenlerinde herkesin önünde kıza evlenme teklif etmiş. E pes doğrusu…

Yalancı kadınlar daha ziyade para kaçırmak kocasının yapmasını istemediği şeyleri yapabilmek iş hayatında ise yükselebilmek için yalan söylerler. Kocadan para kaçırmak. Ne biçim bir kafa yapısı anlamadım ki? Kadın kazancına benim param diye bakarken neden adamın parası ikisinin parası? O zaman adamın parası da kendinin ve kadına koklatmaz. Benim arkadaşlarımın neredeyse hepsinin ciddi anlamda birikimleri var. Ama bundan kocalarının haberi yok. İnanamıyorum. Benim eşim benim her şeyime vakıf. Yoksa ben salak mıyım?

Erkekler ise mutlaka kafalarında başka kadınlarla meşguldürler. Zevk için bile aldatabilirler. Özellikle de erkek arkadaşlarına hava atmak için yapmasa bile yapmış gibi anlatan örnekler de vardır. Cindy Crawford ile bir adam ıssız adaya düşmüşler. Hergün beraberlermiş ve tabii aralarında bir ilişki gelişmiş. Aradan 2 ay geçmiş. Zamanla adam mutsuzlaşmaya başlamış. Ağzını bıçak açmıyormuş. Cindy” neden böyle mutsuzsun? şu dünyada ki erkeklerin yarısından fazlası senin yerinde olmak için can atar “demiş. Adam cevap vermemiş. Biraz daha düşündükten sonra” al şu elbiselerimi giy bakayım “diye Ciny e uzatmış . Cindy elbiseleri giymiş. Adamın birden neşesi geri gelmiş. Elini Cindy nin omzuna atmış ve” dostum biliyor musun? ben 60 gündür Ciny ile bir ilişki yaşıyorum “demiş. Sonra da “oh be bir erkek arkadaşıma hava atmayınca bu işin keyfi olmuyor ki “demiş.

Genelde kadınlar( her ne kadar azgın hemcinslerimiz varsa da ) bu konuda masumdurlar. Bir kadın aldatsa bile muhtemelen salakça aşık olmuştur. Ya da kocası onu çok aşağılamıştır veya aldatmıştır. Zevk için yapan kadın çok azdır. Kadınlar çocuk doğurmak için yaratılmışlardır. Erkekler çocuğu gözüne sokmadıkça pek oralı olmazlar. Kadın varken erkeğin bir gözü çocuğunu görürmüş kadın olmayınca iki gözü de çocuğa karşı kör olurmuş. Böyle söyler eskiler.

Erkek ev işi yapsa çok iyi kalpli kadına yardımcı bir insandır. Oysa ev işi yapmayan kadın kadın mıdır ki? Ayol…

Kadınlar erkekler uzayıp giden bir konu romanlar yazılmış. Şarkılar yapılmış. Ancak Ademle Havvad'an bu yana değişmeyen gelişmeyen ve de anlaşılamayan en ilkel ilişki sanırım kadın erkek ilişkisidir. Belki de dünyanın devamı için böyle olması gerekmektedir.  

 
Toplam blog
: 80
: 640
Kayıt tarihi
: 06.07.10
 
 

Fizik Mühendisiyim. Ankara'da oturuyorum.Türkiye' radyoaktif kaynak giriş ve çıkışını takip eden bir..