Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '13

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Kafa Topu

Kafa Topu
 

Kafa Topu


Son zamanlarda gerçekten bağımlılık yaratan bir flash oyun hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere. İnternet başında boşa gide zamanlarınıza artık bir son verebilişiniz. En güzel zaman dilimlerini renklendireceğiniz ve internet dünyasının en zevkli oyunu olan kafa topu oyununa hoş geldiniz diyoruz.

Kafa topu oyunu son derece zevkli ve çekişmeli bir oyundur. Dilerseniz tek başınıza oynayacağınız gibi, dilerseniz aynı bilgisayar üzerinden arkadaşlarınız ile de oynayabilirsiniz. Klavyenin sağ sol tuşları ile oyunu yönetebilir kafa ile müthiş toplar atabilirsiniz.

Oyunda dilerseniz kafa ile oynayacağınız gibi, tekme ile de sektirebilirsiniz. Amacınız kalenizi korumak ve korurken de karşı tarafın sahasına hücum edip gol atıvermek. Tabi bu iş o kadar da kolay değil. Karşı rakibininiz çok güçlü ve daha önce birçok maçı kazanmış. Siz de gücünüzü göstererek onu yenmeyi başarabilir ve en usta kafa topu oynayarak oyunu kazabilirsiniz.

Amacınız olabildiğince çok gol atabilmek. Gol attıkça sevinecek ve daha şevk ile oynayacaksınız. Dilerseniz arkadaşlarınız ile iddiaya girip bilgisayar ile yine oynamaya devam edebilirsiniz. Birçok oymanızdan sonra artık profesyonel olacağınıza inanıyor ve oyunu kimseye kaptırmayacağınızı düşünüyoruz.

Oyunu oynamak isteyenler linki ziyaret edebilir : http://www.oyunpot.com/kafa-topu.html

 

 
Toplam blog
: 5
: 897
Kayıt tarihi
: 04.05.12
 
 

Kocağeli doğumlu , İstanbulda yaşıyor. İTÜ mezunu ..