Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kahraman polis, bir genci kurtarmak için Boğaz'ın sularına atladı

Kahraman polis, bir genci kurtarmak için Boğaz'ın sularına atladı
 

Polis, denize düşen genci ölümden son anda  kurtardı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru S.E., liseli genci ölümden son anda kurtardı. Kendisini Boğaz’ın soğuk sularına atan kahraman polis, kalbi duran U.Ö’ye ilk müdahaleyi de yaptı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru S.E., Barbaros Hayrettin Paşa Lisesi öğrencisi genci ölümden son anda kurtardı. Kendisini Boğaz’ın soğuk sularına atan kahraman polis, kalbi duran U.Ö’ye ilk müdahaleyi de yaptı.

İki genç iddia üzerine denize atladılar

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre,  olay şöyle gelişti: Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Meslek Lisesi 2. Sınıf öğrencileri N.Ç ile U.Ö iddia üzerine denize atladılar. Öğrenciler yüzme biliyor olmalarına rağmen, suyun soğuk olması U.Ö’yü şoka sokarken, N.Ç’yi de paniğe sevk etti.

Aynı paniği her iki gencin sahil kıyısında toplanmış ve kendilerini izlemekte olan arkadaşları da yaşadı. N.Ç kendisini kurtarabildi ancak arkadaşına yardım edemeyecek derecede paniklemişti.

Kahraman polis iş başında!

Bu sırada Beykoz sahiline toplanmış olan kalabalığı fark eden Paşabahçe Polis Merkezi’nde görevli polis memuru S.E. hemen olay yerine koştu. Kendisini kıyafetleriyle birlikte suya atan Emniyet görevlisi, U.Ö’yü son anda sudan çıkarmayı başardı.

Kalbi durdu

U.Ö’yü sudan çıkarmayı başaran Emniyet mensubu, kendisine ilk müdahaleyi de yaptı zira liseli gencin kalbi durmuştu. Daha sonra ambulans geldi ve U.Ö’ye bir müdahale de burada yapıldı.

Müşahede altında

Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gencin hayatta olduğu ancak müşahede altında tutulduğu belirtiliyor. 

Tebrik ediyoruz!

Beykoz Güncel Haber Ailesi olarak, kahraman polis memuru S.E’yi tebrik ediyoruz.

Haber: Arzu Başlantı

www.beykozguncel.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..