Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '15

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Kahverengi cilt lekeleri

Kahverengi cilt lekeleri
 

Kahverengi Cilt Lekeleri


Kahverengi lekelerden nasıl kurtulabiliriz nasıl bir yol izlemeliyz.

Lekeler oluşmadan tedbir almak eniyisi. Hayatınızın her döneminde hatta deniz kenarında olmasanız bile mutlaka koruyucu bir güneş kremi sürmelisiniz.

İçinde C Vitamini, hidrokinon, azelaic asidi, retinol gibi antioksidanlar bulunan iyi bir bakım kremi ciltteki kahverengilekelerin görünümünü azaltacaktır.

Limon içeriğindeki sitrik asit sayesinde kahverengi lekeler üzerinde ağartıcı biretki yaratmaktadır. Limon suyunu direk olarak lekelerin üzerinesürün, kurumasını bekledikten sonra nemli bir havluyla silin. Bu genellikle küçük lekeler üzerinde etkili olmaktadır.

Karaciğer sorunları vücutta toksin ve serbest radikallerin birikmesine nedenolmaktadır. Bu yüzden karaciğeriniz için iyi olan antioksidan içeren yiyecekleri bolbol tüketmelisiniz.

Güzellik merkezleri lazerli ciltlekeleri tedavisi uygulamaktadır. Lazerli leke tedavisinde cildin en üst katmanı kazınarak cildin yenilenmesi ve dolayısıylalekelerin kaybolması sağlanabilmektedir.

Cildin dışarıdan müdahale ile yenilenmesini sağlamak için yapılan birdiğer dermatolojik uygulamada mikrodermabrazyon’dur. mikrodermabrazyon tedavisi sırasında ciltyüzeyine doğal kristaller basınçla püskürtülerek cildin üst katmanı soyulur ve zaman içerisinde deri kendini yeniler.

50 yaş üstü insanların çoğunda, genellikle ellerin üst kısımlarında kahverengi leke oluşumu görülmektedir. Bu lekeler genellikle zararsızolmakla birlikte aklınıza çok takılıyorsa ve 50 yaş altı olmanıza rağmenartarak oluşuyorsa bir cilt doktoruna danışabilirsiniz. Ciltteki kahverengi lekeler özel üretilmiş kozmetik kremler ve doğal ciltbakım yöntemleri ile giderilebilmektedir. Daha hızlı bir çözüm için lazerli leke tedavisini kullanabilirsiniz.

 

Görsel Sağlık

 

http://gorselsaglik.com/kahverengi-cilt-lekeleri.html

 
Toplam blog
: 471
: 1765
Kayıt tarihi
: 17.02.14
 
 

34 yaşında, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesiyim. Ev hanımı olduğumdan yemekler ile aram ..