Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kalp Atışı İçin Final Çanları Çalıyor!

Kalp Atışı İçin Final Çanları Çalıyor!
 

 

Yine bir reyting sorunu. Yine Show TV. 

Ve yine bu kadar düşük reytingleri hak etmeyen bir yapım : Kalp Atışı!

 

Açıkçası Kalp Atışı için üzülenlerdenim. Kore yapımı olan bir işin yerli versiyonu da olsa, sevimli ve sıcak bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Başrolde yer alan Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in zaman geçtikçe daha da inandırıcı hale gelen aşk öyküleri de bu sevimliliği arttıran sebeplerin başında geliyor. Ama gel gelelim reyting konusunda kimseyi tatmin edemiyorlar. Yazlık olarak ekrandayken Şevkat Yerimdar'la kapışan, sık sık liderliği eline alan yapım kış sezonunun başlamasıyla yavaş yavaş aşağı sıralara kaymaya başlamıştı.

Dizinin dün gece yayınlanan 20.bölümü aşk dolu bir işleyişe sahip olsa da, kötü reyting almaya devam etti. Dün akşam yayınlanan bölüm TOTAL grubunda 3.38 reyting alarak 19., AB grubunda 3.31 reyting alarak 13., ABC grubunda 2.77 reyting alarak 22.olabildi.

Böyle bir sektörde, bu şekilde reytingler alan bir yapımın uzun süre devam etme şansı yoktur. Hele Show TV'de yayınlanıyorsanız. Dolayısıyla Kalp Atışı'nın yakın zamanda final yapması muhtemel. Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdulhamid, Arka Sokaklar, Beyaz Show derken rakip üstüne rakiple karşılaşmak ve bu tür sonuçlarla ayakta kalmak mucize sayılabilecek bir iş.

O yüzden üzülsek de, istemesek de durum ortada.

Yine iyi bir işe yazık olacak gibi duruyor.

Ah ah.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..