Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D'den şok eden Beyaz Show kararı!

Kanal D'den şok eden Beyaz Show kararı!
 

Hayatın insanlar için ne şekilde gelişeceğini, ne zaman neyin olacağını kestirme yetisine sahip insan sayısının çok olmadığı biliniyor. Bu durum kişiler için sürekli olarak var olan bir risk ile yaşamı devam ettirme zorunluluğunu da beraberinde getiriyor. Bu sürprizli hayatın içerisinde yer alan kişilerin ünlü olması ya da çevresinde çok tanınıyor olmaları durumu daha da vahim hale getiriyor.

Bu duruma örnek olabilecek olan bir olayı geçtiğimiz sezon içerisinde Beyazıt Öztürk yaşamıştı. 20 yılı devirdiği ve cuma gecelerinin klasiği haline gelen Beyaz Show programına bağlanan bir kadının söyledikleri yüzünden hain ilan edilen Beyaz, ne olduğunu anlayamadan tokat üstüne tokat yemişti. Hakkında açılan soruşturmalar, sosyal medyada ve dış dünyada hakkında yapılan suçlamalar derken kendisini bir anda ateşin içinde bulmuştu. Sırf bu yüzden ne olduğunu anlamadığını gösteren bir yüz ifadesi ve ruh hali ile Kanal D'deki haber bültenine çıkıp özür dilemişti. Yani kendisi için açılan yaylım ateşine bu şekilde karşılık vermişti. Anlamadan yalnızca denileni yaparak.

İşte bu tür zamanlardan geçen Beyaz'ın ondan sonra yayınlanan programlarında bant yayınların olduğu göze çarpmış, canlı beklerken daha önce çekildiğini anladığımız bölümlerle karşılaşmıştık. Bu ortamda Mayıs ayının sonunda sezonu bitirdi Beyaz. Koca bir yaz geçti ve yeni sezon için start verildi. Ancak bir eksik vardı : Beyaz !

Beyazıt Öztürk'ün Kanal D adına simge haline geldiğini, her yeni yayın dönemi için çekilen tanıtımlarda en önlerde yer aldığını bilenler Beyaz'ın kenarda kalmışlığına anlam veremedi. Bunun nedeni düşünülürken, beklenen bombayı Rahşan Gülşan patlattı.

Gülşan'ın paylaştığı habere göre ; Kanal D ile Beyaz arasında program konusunda ciddi bir kriz yaşanıyordu. Yaşanan olaylardan ağzı yanan Beyaz, yoğurdu üfleyerek yemeye karar vermişti. Beklenildiği gibi Eylül ya da Ekim ayında değil de Ocak ayında yayına başlamak isteyen Beyaz, ayrıca her hafta değilde ayda bir ya da iki defa program yapmak istediğini yönetime iletmiş. 

Kanal D programı yayından mı kaldırır, Beyaz'ın dediğini mi yapar yoksa Eylül sonunda başlatma konusunda ısrar mı eder bilinmez. Ama ne olursa olsun Beyaz'ın televizyonculuk kariyerinin bu tür bir sindirmeyi hak etmediğini düşünüyorum.

Bakalım neler olacak.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..