Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 1. sınıf öğrencisiyim. Ekonomik olaylara ait yorumlarımı ve diğer konulardaki düşüncelerimi paylaşmak adına burdayım. Ekonomi harici, müşteri hizmetleri, yemek ve kahve deneyimleri gibi hobi icerikli konularda da yazmayi düşünüyorum..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Tefeciler yasa dinlemiyor... Kart aidatlarını söke söke alıyorlar...

Lakin profilim guncel degil keske baba parasıyla geçinip bu lafınızın altında kalsaydım ; ) Latife bir yana bankalar zaten müşteri kaybının önüne geçmek için "iptal istiyorum" şeklinde gelen itirazlara %95 ücret iadesi ile yanıt verip müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışıyorlar. Ama madem serbest piyasa diyoruz madem farklı ürün ve hizmetler diyoruz maliyetleri de düşünmeliyiz. Sonuç bu konu bence herzaman alışveriş yaptığınız bakkala "aşağıda ki bakkal makarnayı 25 Krş ucuza satıyor sen bizimi kazıklıyosun" demek kadar saçma.. Ayrıca izmler susanlarıda konuşanlarıda ezerler ; ) Saygılar.

23 Mayıs 2012 22:11
Memur sendikaları ile hükümet anlaşamadı. Zam kararını Hakem Heyeti verecek!

Bu ülke insanlarının %85'inin var olduğu özel sektörde 750 TL'ye haftanın 6 günü ve günü 12 saati insanlar çalışabilmek için sınav > grup mülakatı > bireysel mülakat ve bir ton aşamadan geçiriliyorlar. Çalışma koşullarından ise bahsetmiyorum bile. Bu zammı beğenmeyen memur kardeşlerimiz hemen istifa edip müteşebbis olabilirler. Neticede tacir değil de memur olmak kendi seçimleri. Memur'a verilen zammı çok buluyorum gereğinden çok he güle güle harcasınlar o başka..

23 Mayıs 2012 17:40
Tefeciler yasa dinlemiyor... Kart aidatlarını söke söke alıyorlar...

SN. Selek, bu konu -çok hit almasından olsa gerek- sıkça basına malzeme yapılan bir konu. Bankaların yönettikleri Bireysel Emeklilik Fonlarından yönetim gideri, gerçleştirdikleri para transferinden transfer ücreti, kullandırdıkları kredi kartından yıllık kullanım bedeli almaları pek tabii ki ticaretin gereği. Netice itibariyle empati yapıp kurum tarafından düşündüğünüzde göreceksiniz ki bu ürün çok riskli bir ürün dolayısı ile banka ile çalışmamayı tercih etmeyip bu tür ödemelerden rahatsız olan müşterileri anlamakta güçlük çekiyorum. Dediğim gibi bankalar maalesef hayır kurumları değiller ve insanlar olaya sadece kendi açılarından bakıyorlar.

23 Mayıs 2012 17:34
 
Toplam blog
: 1
: 926
Kayıt tarihi
: 19.06.06