Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '12

 
Kategori
Futbol
 

Karşıyakamızdaki belirsizlikler

Karşıyakamızdaki belirsizlikler
 


Sezon başlıyor, sadece 4 hafta kaldı. Kombine satışlarımız başlamadı. Kombine fiyatları bile belli değil. Kombine satışlarında forma promosyonu kullanılacak mı bilinmiyor. Yeni sezon formalarımız da kimsenin üzerinde görmediğime göre daha satışa çıkmadı. Tüm bunlar belli olduğunda kulübün internet sitesinden bu haberlerin duyuruları yapılması gerekirken kulübün resmi internet sitesi çalışmıyor.
www.ksk.org.tr kulübümüzün resmi sitesi. Ama malesef site çalışmıyor. Basket takımımızın internet sitesi www.kskbasket.net buda çalışmıyor. Voleybol şubesini denedim www.kskvoleybol.com voleybol sitemiz açılıyor. Hatta yeni transfer haberleri yayınlanmış yani site güncellenmiş. Karşıyakalı Yelkenciler kendileri için güzel bir blog sitesi oluşturmuşlar kskyelken.blogspot.com.
13- 17 Ağustos arasında Karşıyaka-Göztepe-Buca-Altay arasında TSYD kupası maçları oynanacaktı. Yönetimin bu kupaya katılmama kararı aldığını okuyoruz. Olası bir göztepe yenilgi sonrası taraftar tepkisinden çekiniliyor galiba.
100. yılımızda sezon açılışında Atletic Bilbao ile maç düzenlenecek diye konuşulurken sezon açılışı bile yapılmadı. 101. yılımızda da sezon açılışı yapılmıyor. Takım, yeni transferler, diğer branşlardaki sporcular taraftara tanıtılmıyor.
Bu kadar belirsizliğin içinde takım kampa geç gitti. Hazırlıklarından ne kadar verim alacak o da şüpheli. Bu sene taraftarın üzerinde çok daha büyük sorumluluk var.. Takımı yönetim kurdu, Cihat Hoca çalıştırıp sahaya çıkartacak ancak sahada formayı taşıyanları motive etmek bize düşüyor.

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..