Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '16

 
Kategori
Astroloji
 

Ekim ayının burçlar üzerindeki etkileri

Ekim’de gezegenlerin burç geçişleri ve ay fazları:

Merkür: 07–24 Ekim arasında terazi burcunda; 24 Ekim’den itibaren akrep burcunda

Venüs: 18 Ekim’e kadar akrep burcunda, 18 Ekim’den itibaren yay burcunda

Mars: ay boyunca oğlak burcunda

Yeniay fazı: 01 Ekim’de terazi burcunda; 30 Ekim’de akrep burcunda

Dolunay fazı: 16 Ekim’de koç burcunda

Eğer biliyorsanız, yükselen burcunuza göre okumanızı öneririm.

KOÇ

Ay boyunca ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konusunda oldukça avantajlı olacaksın. Yeni bir ortaklığa adım atabilir ya da evlilik kararı alabilirsin. Ayın ilk yarısında ortak yatırıma girmen mümkün görünüyor. Kredi, borç, alacak ve miras konularında da şans senden yana olacak. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte daha önceden farkına varmadığın bazı gerçekleri görebilir, ikilem yaşayabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte öfkeni kontrol etmeli ve düşünmeden hareket etmemelisin.

BOĞA

Ay boyunca iş hayatın konusunda avantajlı olacaksın. Günlük rutin işlerinde ve ofisinde değişim yaratabilirsin. Ayrıca mevcut hastalığın varsa iyileşme fırsatı ortaya çıkabilir. Eve evcil havyan almak için de uygun bir dönemdesin. Ayın ilk bölümünde ortaklık ve evlilik ile ilgili de olumlu rüzgârlar esiyor. Sevgilin evlenme teklifi ile karşına gelebilir. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte bazı dost sandığın kişilerin dost olmadığını farkına varabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte meditasyon gibi ruhsal çalışmalara vakit ayırabilirsin. Artık eski davranış ve düşünce kalıplarını kırma zamanı!

İKİZLER

Ay boyunca aşk hayatın, çocukların ve sanatsal projelerin ile ilgili olarak oldukça avantajlı olacaksın. Yeni bir aşk ilişkisine adım atabilir, eğer evliysen çocuk yapma kararı alabilirsin. Yaratıcılığın had safhada olacak. Ayın ilk yarısında iş hayatında fırsatlar seni bekliyor olacak. Bunları iyi değerlendir. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, arkadaşlarınla ilgili bazı gerçekleri farkına varabilir ve ikilem yaşayabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte makul olmaya ve sağduyu ile hareket etmeye çalışmalısın.

YENGEÇ

Ay boyunca ev, emlak, arsa konuları ve ebeveynlerinle ilişkilerin bağlamında oldukça şanslısın. Yeni bir ev almaya ya da mevcut evi yeniden dekore etmeye karar verebilirsin. Uzun zamandır var olan ailevi sorunları çözmek için adım atabilirsin. Ayın ilk yarısında kapını yeni bir aşk çalabilir ve kendine yepyeni hobiler edinebilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, kariyerin ve patronların ile ilgili bazı gerçekleri farkına vararak ikilemde kalabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte alıngan ve sübjektif olmadan karar almalısın.

ASLAN

Ay boyunca iletişim, seyahatler ve sözleşmeler bağlamında oldukça şanslısın. Yeni sözleşmeler kapına gelebilir ve çıktığın iş seyahatlerinden maksimum fayda elde edebilirsin. Eğitim hayatında da fırsatlar seni bekliyor olacak. Ayrıca kardeşlerinden ve kuzenlerinden destek göreceğin bir dönemdesin. Ayın ilk yarısında ev alma fikri de aklına düşebilir. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; yurtdışı bağlantılı işlerin ve hukuki konular ile ilgili ikilemde kalabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte, sorunları gurur meselesi yapmadan çözmelisin.

BAŞAK

Ay boyunca maddi kazanımların konusunda oldukça şanslısın. Yeni maddi kaynaklar bulabilir ve uzun zamandır hayal ettiğin maddi fırsatlara kavuşabilirsin. Ayın ilk yarısında yeni sözleşmeler de kapını çalabilir. Yeni bir eğitim almak için de çok uygun bir dönem. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; kredi, borç, alacak ve miras konuları ile ilgili bazı sorunlar devreye girebilir. Takip eden üç günlük süreçte; takıntılarına esir olmadan bu sorunları çözmelisin.

TERAZİ

Ay boyunca yeni girişimlere bulanabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bütün projeleri devreye sokabilirsin. Şans senden yana olacak. Ayın ilk yarısında maddi kaynaklarını güçlendirebilirsin. Gelen parayı tutmanda fayda var. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; evliliğin, ortaklığın veya ikili ilişkin ile ilgili bazı gerçekleri farkına varabilir ve ikilemde kalabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte; yaratıcı tartışmalardan kaçınmamalı karşı taraf ile problemleri açıkça konuşarak çözmelisin.

AKREP

Ay boyunca ruhsal çalışmalara vakit ayırmak ve gereksiz bağımlılıklardan arınmak için harika bir süreçtesin. Ayrıca ihtiyacı olanlara yardım etmek de sana çok iyi gelecek. Ayın ilk yarısında sosyal aktivitelere katılabilir ve aradığın aşkı bulabilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; sağlığın, evcil hayvanların ve yanında çalışan kişilerle ilgili bazı gerçekleri farkına varabilir ve ikilemde kalabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte; paranoyaya kapılmadan sükûnet içinde sorunları çözmelisin.

YAY

Ay boyunca yeni arkadaşlar edinmek, bir derneğe üye olmak, sosyal çevre değiştirmek ve hayallerini gerçekleştirmek için önemli fırsatlarla karşı karşıya geleceksin. Ayın ilk yarısında ruhsal çalışmalara vakit ayırabilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; aşk hayatın ile ilgili daha önce bilmediğin bir gerçeği farkına varabilir ve ikilem yaşayabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte sevgilinle iletişim kurarken daha sakin ve duyarlı olmalısın.

OĞLAK

Ay boyunca kariyerin ve gelecekle ilgili hedeflerin ile ilgili çeşitli fırsatlar karşına çıkacak. Yeni bir işe atılabilir ya da mevcut işinde terfi edebilirsin. Ayın ilk yarısında bolca sosyal aktivitelere katılabilir ve sosyal çevrenden destek görebilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; ebeveynlerin ve geçmişin ile ilgili bazı gerçekleri farkına vararak ikilemde kalabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte ev ile ilgili sorunları çözerken sakin olmalısın.

KOVA

Ay boyunca yurtdışı bağlantılı işlerin, akademik hayatın, medya iletişim konuları ve hukuki konular bağlamında oldukça avantajlısın. Yurtdışı seyahatlere çıkabilirsin. Ayın ilk yarısında kariyerin ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, patronundan destek görebilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; kardeşin veya kuzenin ile ilgili bazı gerçekleri öğrenerek ikilem yaşayabilirsin. Takip eden üç günlük süreçte, yakın çevrenle iletişim kurarken saldırgan bir tutum içinde olmamalısın.

BALIK

Ay boyunca kredi, alacak, borç, miras ve ortak yatırım bağlamında fırsatlar ile karşı karşıya kalabilirsin. Ancak aşırı risk almaktan uzak durmalısın. Ayın ilk yarısında uzun zamandır bitmesini beklediğin bir dava varsa sonlanabilir. Yüksek eğitim konusunda da avantaj yakalayabilirsin. 16 Ekim günü gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte; maddi kazanımların ile ilgili üç gün sürecek bir kriz yaşayabilirsin. Dağılmadan hedefe odaklanarak bu sorunu çözebilirsin.

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..