Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

Türkiye'nin güneş dönüşü haritasının analizi

Türkiye'nin güneş dönüşü haritasının analizi
 

Bir ülkenin güneş dönüşü (GD) haritasının analizi o ülkeye ilişkin bir yıllık öngörülerin yapılmasında kullanılır. Türkiye’nin 29 Ekim 2016 ile 29 Ekim 2017 arasında geçerli olan GD haritasını incelediğimizde aşağıdaki çıkarımları yapmak mümkündür:

·        GD haritasında natal haritanın 6. evini kesen yay burcu yükselmektedir. Bu gösterge yıl boyunca ülkede memurlar, sağlık sektörü, polis ve ordu ile ilgili önemli gelişmelerin gündemde olacağını göstermektedir.

·        GD haritasının halk ile ilgili olan 1. evindeki Venüs- Satürn kavuşumu, halkın bir kısmının yıl boyunca baskı altında, endişeli ve karamsar hissedebileceğini göstermektedir. Ayrıca natal Mars ile GD Ay kavuştuğu için halkın belli bir kesimi öfkeli ve saldırgan bir tutum içinde olabilir.

·        Natal haritanın ASC derecesi GD haritasının 8. evine denk gelmektedir. Bu gösterge yıl boyunca dış ülkelerle ilgili finansal konuların, yatırımların dikkat çekeceğine işaret etmektedir. Ayrıca sosyal tabular (tecavüz, cinayet vb.), entrika, manüpülasyon ve ulusal güvenlik ile ilgili krizler gündemde önemli bir yer tutacaktır.

·        GD haritasında Güneş ve Merkür 12. evde yerleşmiştir. Yıl boyunca yönetimdeki kişilerin ve medyanın odağı tarikatlardan gelen gizli düşmanlıklar olacaktır. Ayrıca hastaneler ve hapishaneler ile ilgili gelişmeler gündeme gelecektir.

·        GD haritasında halkı, kadınları ve bilinçdışı odakları temsil eden Ay 11. evde yerleşmiş ve Jüpiter ile kavuşmaktadır. Parlamento ile ilgili olumlu gelişmeler olma ve ülkeye dost olan yabancı ülkelerden destek gelme ihtimali vardır. +

·        GD haritasının 2. evinde Mars ile Plüton kavuşmaktadır. Bu gösterge yıl içerisinde ülkede ekonomik kriz olma ihtimalini vurgulamaktadır.

·        GD haritasının 4. evinde Neptün ile güney ay düğümü aynı derecede kavuşmaktadır. Bu gösterge muhalefet partilerinin yıl içinde karmaşa ve yön kaybı yaşayacağına işaret etmektedir. Ayrıca ülkenin toprakları, madenler ve tarım ile ilgili kadersel kayıplar devreye girebilir.

·        Ülkenin profeksiyon haritasına baktığımızda ise, haritada 10. evin yükseldiği ve senenin yöneticisinin mars olduğu dikkat çekmektedir. Natal haritada Mars zarar gördüğü Terazi burcunda ve 4. evde olduğu için, yıl boyunca iç karışıklık, terör vb. ile ilgili gelişmeler yine gündemde olabilir.

·        Özetleyecek olursak; güneş dönüşü haritasında ülkeyi 29 Ekim 2017 tarihine kadar göreceli olarak zorlu bir yılın beklediğine dair astrolojik işaretler vardır. Temennim bu göstergelerin en olumlu haliyle tezahür etmesidir. Ülkemiz için huzur dolu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın.

Barış ÖZKIRIŞ

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..