Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

Kasım ayının burçlar üzerindeki etkileri

Gezegenlerin burç geçişleri ve ay fazları

·Merkür: 12 Kasım tarihine kadar akrep burcunda, sonrasında yay burcunda

·Venüs: 12 Kasım tarihine kadar yay burcunda, sonrasında oğlak burcunda

·Mars: 09 Kasım tarihinden itibaren kova burcunda

·Dolunay: 14 Kasımda boğa burcunda

·Yeniay: 29 Kasımda yay burcunda

KOÇ:

Ayın ilk yarısında kredi, borç ve ortak yatırım konuları ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir ameliyat varsa, bu ay gerçekleşebilir. Ayın ikinci yarısında kariyerinle ilgili fırsatlar seni bekliyor olacak. Terfi edebilir veya yeni bir işe girebilirsin. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında maddi konularda daha temkinli olmalısın. Ay boyunca arkadaşların ile iletişim kurarken kavgacı bir tutum sergilememen gerekiyor.

BOĞA:

Ayın ilk yarısında evlilik ve ortaklık ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Eğer hayatında biri yoksa,  belki de uzun bir ilişkiye adım atmanın tam zamanı! Ayın ikinci yarısında yurtdışı bağlantılı işlerin ve akademik kariyerin ile ilgili fırsatlar yolda. Uzun zamandır gitmek istediğin bir ülkeye yolculuk yapabilirsin. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında sağlığın konusunda temkinli olmalısın. Ay boyunca patronun ile iletişim kurarken güç savaşından kaçınmalısın.

İKİZLER

Ayın ilk yarısında iş hayatın ile ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar seni bekliyor. Ayrıca evine bir evcil hayvan alabilirsin. Ayın ikinci bölümünde ise, maddi konularda oldukça avantajlı olacaksın. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında dost sandığın bazı kişilerin ihaneti ile karşı karşıya kalabilirsin. Ay boyunca hukuki davalar konusunda temkinli olmalısın. Yüksek eğitimin ile ilgili atılımlar yapabilirsin.

YENGEÇ:

Ayın ilk yarısında yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsin. Eğer evli ise çocuk yapma kararı alabilirsin. Yaratıcılığın çok yüksek olacağı için sanata yönelik faaliyetler de bulunmanın tam zamanı! Ayın ikinci yarısında, ortaklık ve sözleşme konusunda harika fırsatlar seni bekliyor.  Ancak 14-16  Kasım arasında sosyal çevren ile ilgili sürtüşmeler çıkabilir. Ay boyunca maddi konulara yönelik inisiyatif kullanman gerekebilir.

ASLAN:

Ayın ilk yarısında yeni bir ev almak için girişimde bulunabilirsin. Ayın ikinci yarısında iş hayatın ile ilgili güzel fırsatlar seni bekliyor olacak. Diyete ve spora başlamak için de gayet uygun bir dönem. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında patronların ile iletişim kurarken güç savaşına girmemelisin. Ay boyunca evlilik ve ortaklık konusunda inisiyatif kullanabilirsin.

BAŞAK:

Ayın ilk yarısında yeni bir eğitime başlayabilirsin. Ayrıca yurtiçi seyahate çıkmak için doğru bir dönemdesin. Ayın ikinci yarısında aşk hayatın konusunda avantajlısın. Sevgilinle romantik zaman geçirebilirsin. Eğer yalnızsan hayatına yeni biri girebilir. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında hukuki konulara yönelik daha temkinli olmalısın. Ay boyunca günlük rutin işlerinle uğraşmak seni yorabilir.

TERAZİ:

Ayın ilk yarısında maddi konulara ilişkin önemli kararlar alabilirsin. Ayın ikinci yarısında ise, yeni bir ev alman veya mevcut evi dekore etmen mümkün. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında kazalar konusunda temkinli olmalısın. Ay boyunca aşk hayatına yönelik inisiyatif kullanabilirsin. Belki de uzun zamandır açılmak istediğin kişi ile konuşmanın zamanı geldi.

AKREP:

Ayın ilk yarısında yepyeni başlangıçlar seni bekliyor olacak! Hayatın her alanına yönelik girişimde bulunabilirsin. Ayın ikinci yarısında özellikle sözleşmeler konusunda avantajların olacak. Ancak 14-16 Kasım tarihleri arasında evlilik ve ortaklık konusunda temkinli olmalısın. Ay boyunca ev almaya yönelik inisiyatif kullanabilirsin.

YAY:

Ayın ilk yarısında ruhsal çalışmalara vakit ayırmak için harika bir dönemdesin. Artık eski kalıpları kırmanın yenilenmenin zamanı geldi. Ayın ikinci yarısında maddi fırsatlar seni bekliyor olacak. Ancak 14-16 Kasım arasında sağlığın konusunda daha temkinli olmalısın. Ay boyunca kardeşlerinin bazı sorunlarını halletmen gerekebilir.

OĞLAK:

Ayın ilk yarısında yeni bir sosyal çevre edinmen mümkün. Önemli sosyal aktiviteler içinde yer alabilirsin. ayın ikinci yarısında her konuda önemli avantajlar seni bekliyor. Ancak 14-16 Kasım arasında aşk hayatın konusunda daha temkinli olmalısın. Sevgiline karşı daha empatik olmalısın. Ay boyunca maddi konulara yönelik inisiyatif kullanabilirsin.

KOVA:

Ayın ilk yarısında kariyerine yönelik önemli kararlar alabilirsin. Ayın ikinci yarısında kendine vakit ayırman mümkün olacak. Gereksiz bağımlılıklardan arınmanın tam zamanı! 14-16 Kasım arasında ev hayatına ilişkin stres gündemde olabilir. İkilemleri sakince çözmelisin. Ayrıca ay boyunca öfkeni etkin yönetmelisin.

BALIK:

Ayın ilk yarısında akademik kariyerin ve yurtdışı bağlantılı durumlar ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ayın ikinci yarısında, yeni bir sosyal topluluğa girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsin. 1     4-16 Kasım arasında iletişim kurarken daha objektif olmalısın. Alınganlıktan uzak durmanda fayda var. Ay boyunca ruhsal çalışmalar ile akışta kalabilirsin.

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..