Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '16

 
Kategori
Astroloji
 

Aralık ayının burçlar üzerindeki etkileri

Gezegenlerin burç geçişleri, yeniay ve dolunay:

Merkür: 02 Aralık tarihinde oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık tarihinden itibaren geri harekette.

Venüs: 07 Aralık tarihinden itibaren kova burcuna geçiyor.

Mars: 19 Aralık tarihinden itibaren balık burcuna geçiyor.

Uranüs: 29 Aralık tarihinde geri harekete geçiyor.

Dolunay: 14 Aralık tarihinde ikizler burcunda

Yeniay: 29 Aralık tarihinde oğlak burcunda

 

KOÇ

Ayın ilk yarısında kariyerin ve hedeflerin ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Patronun ile iletişim kurarken daha dikkatli olmalısın. Pire için yorgan yakmamalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren sosyal aktiviteler içinde yer alabilir ve yeni bir sosyal çevre edinebilirsin. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca meditasyon gibi spritüel çalışmalara hayatında daha fazla yer verebilirsin. Ayrıca bağımlılıklarından arınmak için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca iletişim konusunda dikkatli olmalısın. Kardeşlerin ve kuzenlerin ile ilgili önemli gerçekleri fark ederek ikilemde kalabilirsin.

 

BOĞA

Ayın ilk yarısında yüksek eğitimin, yurt dışı bağlantılı işlerin, medya yayıncılık konuları ve hukuki konular ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Öğretmenlerin ile iletişim kurarken daha dikkatli olmalısın. İnatlaşmaktan ve sabit fikirli olmamalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren kariyerin ve hedeflerin ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsin. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca sosyal çevre değiştirebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsin. Ayrıca hayallerini gerçekleştirmek için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca maddi konularda dikkatli olmalısın.

 

İKİZLER

Ayın ilk yarısında ortak yatırım, kredi, borç, alacak ve miras konuları ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Kazalara karşı daha dikkatli olmalısın. Aşırı hızlı hareket etmekten kaçınmalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren yurtdışı seyahate çıkabilirsin. Ayrıca yüksek eğitimin, hukuki konular ve yurtdışı bağlantılı işlerin ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin.19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca kariyerin ve hedeflerin için mücadele edeceksin. Patronun gereksiz tartışmalar içine girmemelisin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca sağlığına dikkat etmelisin.

 

YENGEÇ

Ayın ilk yarısında ortaklık ve evlilik ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Sevgilin, eşin ve ortağın ile daha dikkatli iletişim kurmalısın. Aşırı alıngan ve sübjektif olmamalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren maddi konularda avantajlı olacaksın. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca yeni bir eğitime başlamak veya yurtdışı bağlantılı işler yapmak için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca dost sandığın bir kişinin dost olmadığını farkına varabilirsin.

 

ASLAN

Ayın ilk yarısında iş hayatın ve sağlığın ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Çalışma arkadaşların ile iletişim kurarken daha dikkatli olmalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren uzun bir ilişkiye başlaman veya evlenmen mümkün olabilir. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca maddi konulara yönelik inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca sosyal çevren ile ilgili sorunların olabilir. Yakınındaki bir kişi ile ilgili seni ikileme sürükleyecek bir gerçeği öğrenebilirsin.

 

BAŞAK

Ayın ilk yarısında aşk hayatın ve çocuklarınla ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren iş hayatın ve sağlığın ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca yeni bir ortaklığa girmek için inisiyatif kullanabilirsin. Evliliğin ile ilgili sorunları çözmen gerekebilir. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca kariyerin veya patronun ile ilgili bazı gelişmeler seni ikilemde bırakabilir.

 

TERAZİ

Ayın ilk yarısında ev ve arsa konuları ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konulara yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Ebeveynlerin ile gereksiz tartışmalara girmemelisin. Ayın ikinci haftasından itibaren aşk hayatın hareketlenecek. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca diyete başlamak için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca yurt dışı bağlantılı işlerin ve hukuki konular ile ilgili stres altında hissedebilirsin.

 

AKREP

Ayın ilk yarısında eğitim hayatın ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konuya yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Ayrıca Kardeşlerin ve kuzenlerin ile güç savaşları yaşayabilirsin. Ayın ikinci haftasından itibaren yeni bir ev almak ile ilgili bir fırsat karşına çıkabilir. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili sorunlarla ilgili inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca maddi konularda daha temkinli olmalısın.

 

YAY

Ayın ilk yarısında maddi kazanımların ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında bu konuya yönelik karar almaktan kaçınmalısın. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısın. Ayın ikinci haftasından itibaren seyahate çıkabilirsin. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca ailevi sorunlarını çözmek için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca özel hayatın veya ortaklığın ile ilgili bazı gerçekleri fark ederek ikilem yaşayabilirsin.

 

OĞLAK

Ayın ilk yarısında hayatın ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında hayatınla ilgili önemli kararlar almaktan kaçınmalısın. Ayrıca sağlığına dikkat etmelisin. Ayın ikinci haftasından itibaren maddi konularda avantajlı olacaksın. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca yeni bir eğitime başlamak ve kardeşinle arandaki sorunları çözmek için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca yanında çalışan kişilerle sorun yaşayabilirsin. Aşırı eleştirel olmaman gerekiyor.

 

KOVA

Ayın ilk yarısında zararlı alışkanlıklarından kurtulmak ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ayın ikinci yarısında spritüel çalışmalara vakit ayırabilirsin. Ayrıca bir terapi süreci başlatabilirsin. Ayın ikinci haftasından itibaren yaratıcılığın ve caziben çok yüksek olacak. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca maddi kazanımlarını arttırmak için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca aşk hayatın ve çocuklarınla ilgili gerilim yaşayabilirsin.

 

BALIK

Ayın ilk yarısında hayallerini gerçekleştirmek ile ilgili önemli kararlar alabilirsin. Ancak ikinci yarısında önemli karar almaktan kaçınmalısın.. Ayın ikinci haftasından itibaren bağımlılıklarından arınabilirsin, kendine daha fazla zaman ayırabilirsin. 19 Aralıktan itibaren yaklaşık iki ay boyunca projelerini gerçekleştirmek için inisiyatif kullanabilirsin. 14 Aralık tarihini takip eden üç gün boyunca ailevi sorunların yüzünden baskı altında hissedebilirsin.

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..