Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '07

 
Kategori
Haber
 

Katil kapı!

Katil kapı!
 

Henüz dün tanık olduğum ve 9 yaşındaki bir çocuğun hayatına malolan, aynı yaştaki 2 çocuğun ise yaralandığı bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
Tanık olduğum bu olay, 2 gecedir uykularımı kaçırdı. İkamet ettiğim apartmanın yanındaki binanın giriş kapısı büyük, alüminyumdan imal ve görüntü itibariyle sağlam bir kapı. Dün öğleden sonra 3 civarında, 9 yaşlarında 6-7 erkek çocuğu, apartmanın önünde oynuyorlar. Çocuklardan 3'ü apartmanın içine saklanıyor. Diğer bir çocuk ise aynalı cam olan kapıdan içeriyi görmeye çalışıyor.
Ne olduğunu kimse anlamadan, kapının büyük camı büyük bir gürültü ile kırılarak parçaları çevreye dağılıyor. Apartmanın içinde bulunan çocuklardan birinin bacağı, diğerinin ise kolu kesiliyor. Büyük bir cam parçası dışarıdaki çocuğun boynunu kesiyor. Boynu kesilen çocuk 3 metre ileride olan başka bir binada oturuyor ve boynu kesilir kesilmez diğer bir çok çocuğun yapacağı gibi korkuyla annesine ulaşmaya çalışıyor. Kendi apartmanlarına giriyor, asansöre biniyor. Fakar asansör henüz üçüncü katta iken kendini kaybederek bayılıyor. Çünkü damarı kesilmiş ve hızla kan kaybediyor.

Bu arada çevreden bir çok kişi çocuklara yardıma koşuyor. Bacağı ve kolu kesilen çocuklar, kendilerinin önemli olmadığını, arkadaşlarının boynunun kesildiğini söylüyorlar. Bu andan sonra önce çocuğun ailesine haber veriliyor. Aksilik bu ya! ailesi acele inmek için asansör yerine merdivenlerden aşağı iniyorlar. Herkes çocuğu arıyor. Ama kimsenin aklına asansör gelmiyor. Arama çalışmaları 20 dakikayı geçiyor. Bu arada çocuğun oturduğu apartmandan bir bayan aşağı inmek için asansörü çağırıyor. Kapıyı açtığında dehşet manzara ile karşılaşıyor. Kabinin içi kanla kaplı ve artık akmaktan kanı kalmayan küçük çocuğun cansız bedeni içeride.
Artık onun için çok geçti. Kurtarılamadı. Diğer iki çocuğun durumu iyi. Ama insan kadere isyan etmeden yapamıyor. Yeni bir kapının camı nasıl aşağı iner? Kader denilen bu işte. Eğer çocuk annesine koşmak yerine olay yerinde kalsaydı veya kendi apartmanlarından inenler asansörü kullansaydı, belki de yaşıyor olacaktı.
Ama olmadı. Önümüzdeki hafta başlayacağı okuluna gidemedi. Arkadaşlarıyla doyasıya oyunlar oynayamadı. O daha 9 yaşında, görünmez bir kazaya kurban gitti. Allah ailesine sabır versin...

 
Toplam blog
: 109
: 1269
Kayıt tarihi
: 07.07.06
 
 

Yorum yapmaktan ve metin yazmaktan zevk alıyorum. Her insanın yorum yapması kişisel görüşlerini beli..