Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '13

 
Kategori
Dünya
 

Katliama doymayan Esed, sonunda kimyasal silahlarını da kullanmaya başladı!

Katliama doymayan Esed, sonunda kimyasal silahlarını da kullanmaya başladı!
 

Resim Timetürk sitesinden...


Yaptığı her katliam dünyadaki ve Türkiyedeki "Esed dostları" tarafından mazur ve makul görünen Suriye canisi şimdi de kimyasal silahla 2000 i aşkın mazlumu öldürdü.

Esed, tanklarıyla füzeleriyle, uçaklarıyla da iki yıldır insan katlediyor. Ama, anlaşılan o ki, tüm acımasız zalimler gibi en ölümcül silahlarını da kullanmaya başladı.

Bugüne kadar Suriyedeki Müslüman katliamına seyirci kalan "uygar" dünya, söz konusu kimyasal silah olunca ıkına sıkına da olsa zalime karşı bir şeyler yapma ihtiyacı hissetti.

Birleşmiş Milletlerin adalet anlayışı öylesine "mükemmel" ki, binlerce insanı kurşunlarla bombalarla katlederken sorun değil de kimyasal silah kullanılınca sorun!!!

Herhalde kimyasal silahların sadece hedef alınan mazlumları öldürmekle kalmayıp emperyalistlerin sömürü alanlarına zarar verme riski BM'yi böyle "adil" bir kanun yapmaya itti...

Global katillerin tetikçisi Esed, öylesine pervasız, öylesine şımarıkça insan katlediyordu ki, sonunda işin "kimyasal"ını da çıkarmış oldu. 

Aslında, Allah zalimi şaşırttı; inşallah bu son kimyasal katliamı onun sonunu getirecek.

Şimdi asıl mevzu, Türkiyedeki Müslüman düşmanı "Müslümanlar" bu kimyasal saldırıyı nasıl tevil edecek, nasıl çok masum ve gerekli bir Esed eylemi olarak tanıtacak?

Bugüne kadar, Esed'in cinayetlerini "ama"larla başlayan cümlelerle mazur ve masum gören, Mısırdaki demokrasi katliamını "ama Mursi de şöyle böyleydi..." gibi abes cümlelerle makul göstermeye çalışan Türkiye "Müslümanları" bu son kimyasal katliamı nasıl izah edecek?

Bu  gaz saldırısını Esed muhalifi Müslümanlar kendi kendilerine yaptılar ve kendi çocuklarını bile bile katlettiler, derler mi??...

Bu kadar izansız, bu kadar insafsız ve bu kadar vicdansız da olunabilir mi?...

Ne yazik ki  bu ülkede olunabilir...İnanmayanlar bir kaç gün sonra malum köşeleri  okuyup malum televizyonları izlesinler...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..