Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kehribar'dan şok eden final haberi!

Kehribar'dan şok eden final haberi!
 

Yaz dönemine doğru koşar adım ilerlediğimiz şu günlerde, televizyon dünyasında ortaya çıkan şok haberlerin arka arkaya geldiğini görmekteyiz. Hangi yapımın nerede sona ereceğini ya da ne koşullarda devam edeceğini anlayabilmek neredeyse birer bilmece haline geldi. Yani eskiden ''şu tutar, bu tutmaz'' şeklinde yorum yapmak gayet kolay iken, şimdi kimse bu konuda ağzını dahi açamaz hale geldi.

İşte bu ortamda, gayet ilginç ve hatta ters köşe diyebileceğimiz gelişmelerin yaşandığını görüyoruz. Çok sakin ve sıradan bir başlangıç yapan yapımların bir anda zirve yaptığını, büyük umutlarla başlayanların ise kısa bir süre sonra ortadan kaybolduğunu görürken yeni bir vedanın haberi ATV'de yayınlanan Kehribar dizisinden geldi.

18 Mart cuma akşamı başlayan ve ATV'nin en çok güvendiği yapımlar arasında yer alan yapımın reytingleri vasatın üstüne bir türlü çıkamamıştı. Karagül, Kiralık Aşk, Güldür Güldür Show ve Arka Sokaklar gibi rakipleri karşı direnmeye çalışan diziden sürpriz bir veda haberi geldi.

Sürpriz diyorum çünkü yapımın önümüzdeki sezonda da devam etmesi bekleniyor ve isteniyordu. Ki bu konuda yapım şirketinden ve oyuncu kadrosundan da bir haber gelmemişti. Bu atmosfere rağmen, bu cuma 13.bölümü yayınlanan dizinin 2 bölüm sonra final yapacağı ortaya çıktı.

Kadrosunda Gürkan Uygun, Necip Nemilli, Ayça Varlıer ve Özge Özder gibi isimlerin olduğu dizi 24 Haziran cuma tarihinde yayınlanacak olan 15.bölümü ile ekranlara veda edecek.

Sevenlerine büyük geçmiş olsun diyelim.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..