Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Kill Bill Vol 3

Kill Bill Vol 3
 

Küstüm oynamıyorum..


Seviyorum bu yüzden burada kalıyorum ...


50 milyon dolar verseler o formayı giymem ...


Bir yemin ettim dönemem ...


Mehmet Topuz trajedisini Woody Allen filmlerinden ayıran en önemli fark zeka eksikliği , yoksa ikisinin içinde de kaos , bumaca , sonunu merak ettiren finaller , gerekli gereksiz karakterler ve onların anlaşılmaz diyalogları var..


Insan yaşanan onca bilgi ve yorum kirliliğini görünce eline Hattori Hanzo kılıcını alıp herkesin arasına dalası geliyor. Ülkenin en ünlü spor hukukçularından yoldan geçen Ahmet efendiye kadar herkesin fikir sahibi olduğu ve görüş belirttiği bir konuda söylenen her kelime açmaza yeni bir düğüm daha atıyor...


Bu işin sonu Cüneyt Arkın’ın Dünyayı Kurtaran Adam filmlerindeki saçmalıkları ile kapanacak gibi çünkü bu final bir Battal Gazi gerçekliğini bile kaldıramayacak noktaya geldi artık..


İşin içinde Mehmet Topuz’un Beşiktaş’lı olduğunu ispat etmek için onun bilmem kaç tane manejeri onların yatak odası hikayeleri , Topuz’un annesi , banası hatta onunla fi tarihinde röportaj yapan gazeteci bile girdi. Artık bu işin son halkası olarak Topuz’u sünnet eden sünnetçiyi de çağırıp onun da görüşünü alarak kapatmak gerekir..


Mehmet Topuz Beşiktaşlı...,


Futbolcunun tuttuğu takımda forma giyme özgürlüğü var


Ama bu özgürlüğünün başka camialara görüşmeden önce açıklasa ve ben Beşiktaş’a gideceğim dese kimse bu gün bu gündemin peşinden koşmazdı. Ancak Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşmüş ve Fenerbahçe’nin Kayserispor ile anlaşma sürecine gitmesine göz yumarken sadece Aziz Yıldrım’dan tek telefonda aradığı sevgiyi bulamadı diye Beşiktaş’la anlaşırsa o zaman herkes bu süreçte Fenerbahçe’nin kendi lehine oluşan hakların peşinden koşmasını eleştiremez..


Fenerbahçe taraftarı olarak tepkimiz görüştüğümüz ve üzerinde öncelik hakkı bulunduğumuz oyuncunun Beşiktaş’a transferi için başında korumalar bekletilmesine , işin içine forma giydirme , anne –baba ile gösteri yapılması ucuzluğuna kaçılmasıdır. Mehmet Topuz’un Beşiktaş’da oynamasına değil....


Bu gün Mehmet Topuz üzerinden istediği klüpte oynasın edebiyatı yapanlar Aydın Karabulut’un Bursa’ya habersizce gönderilmesi , Fahri’nin sms ile Konyaya imza attın hayırlı olsun süreçlerinde bu işi yöneten ellerdir..


Mehmet Topuz transferinde kimse temiz değildir ancak en az kirli Fenerbahçe yönetimi ve onun transfer sürecidir. Bu yüzdendir ki başkanımızın aldığı kararın dimdik arkasındayız... Birileri bu işten yanmalı ki türk futbolundaki transfer komedisi Woody Allen filmlerindeki sonlar gibi gerçekçi ve ders verici olsun..

 
Toplam blog
: 8
: 895
Kayıt tarihi
: 12.12.08
 
 

Kasım 76 İstanbul doğumluyum. Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunuyum. 2000 yılından ber..