Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '08

 
Kategori
Haber
 

Kim bu "Tarzan"

Kim bu "Tarzan"
 

Bu "Tarzan" yerli Tarzan


"Yoksul ve müslüman bir ülke olan Ütopya'yı(!) daha yakından tanımak istiyorum" diyerek, Thomas More un Ütopya sını okuyan, (Bilgi: http://www.genbilim.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1311)
Acaba 'Etiyopya' demek istemiş olabilir mi bilinmiyor?) Yüksek İslam Enstitüsü mezunu, on parmağında on marifet olan bir milletvekili.

Evet, kendisinden hediye olarak bir kitap seçmesi istendiğinde, seçimini ve gerekçesini bu şekilde izah eden, sırasıyla veya değil; Milli Eğitim Bakanlığı'nda şube müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde personel ve eğitim daire başkanlığı ve Başbakanlık'ta personel ve prensipler genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulunan kişi.

Gülle, "Ormanlar Kralı Tarzan" olmadan önce AKP kurucu üyesi olan ve kapatma davasında Başsavcısı Yalçınkaya"nın 71 kişiye siyasi yasak istediği listesinde de bulunmuş bir isim.

Şimdi Erdoğan`ın danışmanı.

Çevre ve Orman İl Müdürü, "Milletvekilinin adının geçtiği köylerde de ağaçlandırma çalışmalarımız oldu. Köylüler buralara vekilin adını vermek istedi. Biz bu isteklerini Ankara'ya bildirdik. Henüz yanıt gelmedi" derken, ilgili altı köyün ormanına ad, üçer metrekarelik tabelalarla verilmişti.

Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğü, "Yol güvenliğini tehlikeye düşürecek bir bölgede olup olmadığını bilmiyorum. Yani bizim kamulaştırma sınırlarımız içerisinde mi değil mi, onu da bilmiyorum araştıracağız" demiş.

Ağaçlandırılması devam eden orman sahalarına da Tarzan'ın, pardon Gülle'nin adı verilecekmiş.

Çok memnun olduk...

 
Toplam blog
: 660
: 862
Kayıt tarihi
: 15.04.08
 
 

Atatürk, cumhuriyet ve Türkçe sevdalısıyım. Hayatımda hiçbir konu veya olay karşısında 'keşke' de..