Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '12

 
Kategori
Siyaset
 

Kimin canı cehenneme girecek?...

Kimin canı cehenneme girecek?...
 

CHP'nin kendisini "gizli lider" olarak gören  vekili Muharrem İnce, bu liderlik tutkusunu açık hale getirmek adına oldukça agresif bir "muhalefet" yapma derdine düştü. Küfür ve hakarette "genel başkanı"ndan aşağı kalmak istemiyor Sayın Vekil...

Bu cümleden olarak son günlerde ağzından "cehennem" düşmüyor Sayın İnce'nin... Önce, Esad'ı eleştirmiyorsunuz, eleştirisine karşı "Esad'ın canı cehenneme" dedi ama Esad'ı cehenneme yanlız göndermeye kıyamamış olmalı ki yanına Obama'yı da verdi...

Hızını alamayan Sayın İnce, bugün bir konuşmasında Başbakan'ı da Cehennem kervanına kattı; "Senin de canın cehenneme Başbakan" dedi.

Sayın Vekil, Cehennem zebanileri gibi, Cehennemi doldurmaya azmetmiş görülüyor ama bugün bir başkası da onu Cehenneme göndermek için karşısına çıktı.

AK Partili bir genç, "Tayyip Erdoğan'ın değil, senin canın Cehenneme Sayın Vekil" diye çıkıştı. Genç, bu çıkışın karşılığını  Muharrem İnce'nin taraftarlarından kıyasıya bir dayak yiyerek aldı. CHP'li İnce sevenler, vekillerini Cehenneme yollamak isteyen genci daha bu dünyadayken cehennem azabına tabi tutmak istediler.

Neyse ki, polis genç adamı tutuklayarak, CHP'lilerin elinden kurtardı.

Yani, CHP'lilerin son günlerde din üzerinden muhalefet yapmalarını nasıl yorumlamak ya da neye yormak lazım. Bu hayra alamet olabilir mi?

Bir zamanlar Rahşan Ecevit'in Türkiyede din elden gidiyor, çıkışı gibi, şu günlerde CHP'liler de hesaptan kitaptan, öte dünyadan, cennetten, cehennemden dem vurur oldular.

Keser döner sap döner, gün gelir "hesap" döner, bitti şimdi "Ahiret hesabı" öne çıktı. Dünyada keseri sapı döndürme umudunu yitiren CHP, işi Ahirete bırakmış görünüyor...

Tüm AK Partilileri  cehennem gönderip cehennemi doldurunca, kendilerine yer kalmayacak mı sanıyorlar acaba?...

Hesap buysa, çok yanlış bir hesap!!...Dünya Ahiretin tarlasıdır gerçeğince, hiç kimse başkasını cehenneme gönderemez; herkes kendisini gönderir Cehenneme...

Tamam, CHP'liler bizi dinlemez de hiç değilse Pir Sultan Abdal'ı dinleseler:

"Pir Sultan Abdal'ım sözlerim haktır

Hak diyen kullardan bir şüphem yoktur

Cehennemde ateş olmaz, nar yoktur

Herkes ateşini bile götürür"

Demek ki neymiş; "canın cehenneme" demekle insanları cehenneme gönderemiyorsunuz. Ama, dünyada yeterince "odun" toplarsanız; öte dünyada kendi ateşinizi kendiniz yakabiliyorsunuz.

Odun'un ince'si kalını da pek farketmeyecek üstelik...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..