Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '07

 
Kategori
Modacılar
 

Kış kreasyonları

Kış kreasyonları
 

İZMOD İzmir Moda günleri'nin ikincisi, İzmir Kültürpark 4 Nolu ‘Hol’ de yapıldı. Tanınmış 30 ünlü mankenin iştirakiyle podyumlarda fırtına estirildi. Kalabalık davetli lerin katıldığı kokteyl de, bir hayli neşeli geçti.

Rönesans Ajansı’nın gerçekleştirdiği organizasyonda, Haluk Tosyalı kış kreasyonlarını sergileyerek büyük beğeni topladı. Defile sonrası gelinlikler bölümünde manken Şenay Akay’ın teşhir ettiği gelinlik beğenilerek alkışlandı.

Milletvekillerinin katıldığı organizasyona Terziler Odası, Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ile İZFAŞ destek verdi.

Gayet neşeli geçen kokteylin ardından Katılımcı firmalar, plaketlerle ödüllendirildiler. Bunlardan EGSD ‘den Nedim Önür, İESOB ‘den Başkan Zekariya Mutlu, İZFAŞ Gn. Md Yrd. Ertan Koyuncu, Ünal Modadan Ünal Bozülke, YARDS’tan Ufuk Kazancı, Mert Optikten Hatice Tüzel’e de plaketleri verildi.

Aralarında Şenay Akay, Irmak Atuk, Seda Ertan, Nuır Gümüşdoğrayan ve Özge Ulusoy gibi tanınmış isimlerinde bulunduğu mankenler, podyumda giysileri ile beğeni topladılar. Davetliler arasında bulunan pek çok modist , teşhir edilen kıyafetlerin modellerini, yanlarında getirdikleri bloknot’lara çizdiler.

Resimlerde mankenler görülüyor.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..