Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

06 Ocak '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kış Modası: Tüylü Kazak

Kış Modası: Tüylü Kazak
 

Her geçen gün soğuyan hava tüyleri kabartıyor! Sokak modası da bu konuya biraz abartarak dalıyor. Evet bu kış tüyleneceğimizi söylemiştim ve her geçen gün bu iş daha da ciddi boyutlara ulaşıyor. Bu sefer konu peluş kabanlar, kürk detaylar değil. Aslında tanıdık olduğumuz bir başka konu; kazaklar! Tüylü ve yumuşacık kazaklar ince tüylerini günden geceye taşıyor ve her bir tarafa bulaşıyorlar!

Kışa Biraz Yün Her Tarza Ayrı Tüy

Ayazı, karı, yağmuru bir yana bırakarak kışın tadını çıkaracağınız renkli kombinler günü motive etmeye yetiyor. Kısa, uzun, geniş,bol, dar, renkli, işlemeli, taşlı, taşsız her kazak modelinin bulunduğu kış modası tüylü kazaklara da yer ayırdı. Üstelik bu durum kendi arasında da gruplara ayrılarak farklı bir çığır açıyor. Tüylü ve balıkçı, tüylü ve bisiklet yaka, tüylü ve kısa derken konu alıp başını sokaklara çıkıyor ve haliyle uzadıkça uzuyor. Konu dönüp dolaşıp kombin fikirlerinde de çakılıyor!

Tüylü Kazak

Kombin önerileri arasında gündelik ama şık tarz elde etmek için deri etekleri kullanabilir, kazanağınızı eteğin içerisine sokarak zarif bir duruş elde edebilirsiniz.

Kış modası

Oversize kazakları dar kot pantolonlarla tercih edebilirsiniz. Ayakkabı seçimiyle maskülen tarz ya da feminenliği açığa çıkarabilirsiniz.

Tüylü kazak kombinleri

Kısa kazakları yüksek bel jean pantolonlarla kombinleyerek üşüme mesafisini daraltabilir, tabii ki ayrıca çabasız şık tanımına farklı bir yaklaşımda bulunabilirsiniz. Bu tip bir kombini gündüz yerine gece tercih ederek stilinize sportif şıklık tanımını ekleyebilirsiniz.

neon kazak

Neon renklerle güne enerjik bir yaklaşım yapmaya ne dersiniz? Üstelik tüm bu enerjinin üzerine tüy dikmeyi es geçmeden... Çarpıcı ve dikkat çekici canlı renkler bu kış yine raflarda yerini aldı, dolaplarda ön sıralara taşındı, üzerimize yapışmak için tetikte bekliyor.

Kazak kombinleri

Kim demiş bahçıvan tulumlar sadece yazlık diye? Yeni sezon da tulumları yeniden sokaklarda görmeye hazırlanın. Jean ya da deri kumaşlarla kaplanmış tulumların tüm asiliğini de pastel rengin yumuşak ve sevimli seçimleri ile dengeleyin.

Tüylü kazak

Rahatına düşkün olmak sportif tarzı her zaman otomatikman zenginleştirir. Tüylü kazak, süet bir eşofman altı ve şapka tüm gün her yere gitmenizi kolaylaştırır.

Sokak modası ve sokağın yeni trendlerini blog adresim - modaviki.com - üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kış modası tüylü kazak

Kış modası tüylü kazak

Kış modası tüylü kazak

Kış modası tüylü kazak

 

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..