Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '15

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kişisel olarak gelişmek...

Kişisel olarak gelişmek...
 

-Kişisel olarak gelişmek istiyorsun... Peki nasıl olacak?..

Sana dilim döndüğünce söyleyeyim. Kişisel ne demek? Gelişmek ne demek? Kişilik ne demek? yenilenmek ne demek? Yani, (ne demek? ) leri bilmek gerekiyor önce..

Bunları öğrendiğimizi zannettikten sonra da, öğrendiğimizi sandığımız şeyleri içselleştirmek ve sonrasında da yaşantımıza uyarlamamız gerekiyor..

Şimdiden bir kafa karışıklığı oldu mu? Güzel.. Olsun.. Zaten olması gerekiyor..

-Her kişisel olarak gelişmek isteyen ve her kişisel olarak geliştirmek isteyen bir araya geldiğinde oluyor mu peki bu işler?

Bilmiyorum.. Belki de.. Niyetinizin ne olduğu önemli..

Hayatınızda tam olarak neyin ters gittiğini düşünüyorsunuz.. Bu durum hayatınızda ne kadar zamandır tekrar ediyor? Bu durumu çözümlerseniz hayatınızda neler olur? Belki de çözümlemeyi içsel olarak gerçekten istemiyorsunuz.

Peki size kim yol gösterecek? Yol göstermek mi? O da ne demek. Bir doğru yol var da biz mi bilmiyoruz..

İnsanların bu anlamdaki gelişme isteklerine danışmanlık etmek için yola çıkan biri olarak şu kadarını söyleyeyim..

Doğrusunu yanlışını bilmem. Yolun her insana göre değişeni olduğunu bilirim. "Aklın yolu birdir" sözüne de inanmam zaten. Her insanın bir dünya değil, bir evren olduğuna inanırım. Bu evrenin içinde de küçük evrencikler, bu evrenciklerin de de daha küçük evrencikler.. Buyrun buradan yaklaşın bu kişisel gelişim işine...

Bu sebeple; bu evrene şöyle bir dışardan bakmalı. Yavaş yavaş, bu evrene uyumlanabilecek kadar uyumlanmalı, sonrasında muhteşem bir yolculuğa birlikte çıkılabiliyorsa çıkılmalı..

Kişisel olarak gelişmek istiyorum diyenlere de söyleyeceğim tek bir şey var.

Değişmek mi istiyorsunuz. Değişmeye başladınız bile...

Hızlandırmak mı istiyorsunuz? Bu yolculuk için, yol arkadaşınızı iyice araştırın.. İçinize sinen kimse, onunla yol arkadaşlığı yapın..

Sizi seviyorum..

 

 

 

 
Toplam blog
: 29
: 635
Kayıt tarihi
: 27.07.14
 
 

Danışman, Eğitmen   ..