Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Klasik deri sokak stillerinde klasik olmaktan çok uzak!

Klasik deri sokak stillerinde klasik olmaktan çok uzak!
 

Kombinlerinizde asıl parçaya yer açmayı ihmal etmeyin!...

Deri dört mevsim kombinlerimizde yer alıyor. Deri şorttan deri pantolana, deri etekten deri elbiseye, deri cekete ve hatta deri pardesüye kadar uzanan ürün yelpazasiyle her mevsimde gardıroplarımıza sızmanın mutlaka bir yolunu buluyor. 

Derinin rock - şık etkisi asi tarzı benimseyen kadınların kombinlerini ele geçirirken, dar kesim ve dekolteli deri parçalar ise kıyafetlerine feminen ruhu taşımak isteyenlerin öncelikli tercihlerinden oluyor. Derinin bu klasikleşmiş tavrına bambaşka boyut katan tasarımları ise klasiklikten çok uzak kombinler yaratmak için ustaca kullanan modaseverler sokaklara renk katıyor. İşte size etkileyici kombin önerileri ile derinin bambaşka hali.

Asiliğin şıklıkla buluştuğu noktada deri bir parça mutlaka vardır!

Deri parçaların asi ruhu şık detaylarla buluşunca ortaya göz kamaştırcı kombinleri çıkarıyor. Deri bir büstiyeri ya da bluzu bir gömlekle kombin yapmak, yırtık jean ile bu aykırılığı pekiştirmek, bir çift stiletto ve şık aksesuarlar ile kombine noktayı koymak sizi sıra dışı kılacaktır.

RESİM - 1

Oversized kazağın rahat havasını deri etek ve çorap çizmenin feminen bütünlüğüyle dağıtın!

Yırtmaçlı deri eteğin altına giyeceğiniz uzun çorap çizmeyle oldukça feminen görünebilirsiniz. Bu iki baskın parçayı rahat bir kazakla tamamlarsanız hem kombini dengelemiş olursunuz hem de bu iki parçanın uyumunu gölgede bırakmamış olursunuz.

RESİM - 2

"Deri pantolon üzerine elbise de hiç giyilir mi?" mi demiştiniz?

Pantolon ve taytların üzerine etek veya elbise giyme trendi son dönemde öne çıkıyor. Modaseverler de bu trende farklı yorumlar getirerek, bu trendi daha uygulanabilir kılıyor. Kısa paçalı, bol kesim bir deri pantolonun üzerine elbiseyi andıran uzun trikoyu giymeyi kaç kişi hayal edebilir acaba?

RESİM - 3

Gardırobunuzdaki deri kemerlere bir kez daha göz atın!

Eskiden kalma, gardırobunuzun arka taraflarına kaldırdığınız, olabildiğince büyük ve iddialı bir kemeriniz varsa, onu hemen gün yüzüne çıkarın. Henüz böyle bir kemeriniz yoksa da hemen alışverişe çıkın. Basic bir parçayı dahi bambaşka bir havaya sokan deri kemer gardırobunuzun anahtar parçalarından olmalı, unutmayın.

RESİM - 4

Deri pardesüyle tamamlanmış bir kombinin diğer parçalarını merak eden var mı?

Deri pardesü öylesine göz alıcı bir parça ki, kombinin geri kalan kısmıyla kimsenin çok da ilgilendiğini düşünmüyorum. Böyle bir parçanın kombinde tüm güç elinde olmalı, hiçbir şey onu gölgede bırakmamalı. Deri pardesünüzle kombin hazırlarken bu detayı atlamayın, daha sade kombinler hazırlayın.

RESİM - 5

Diğer deri kombinleri görmek ve stil önerileri yazılarıma göz atmak için, sizleri blogum " PIMOOD " a beklerim.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..