Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Klavye Delikanlıları Reyting Duvarına Çarptı!

Klavye Delikanlıları Reyting Duvarına Çarptı!
 

Çok üzülerek yazdığım bir yazı bu baştan söyleyeyim. Çünkü sevdiğim, izlediğim, iyi sonuçlar almasını istediğim bir diziden bahsedeceğim. 

Show TV ekranlarında yayınlanan ve dün akşam 4.bölümü yayınlanan Klavye Delikanlıları'ndan bahsediyorum. 

Başrollerinde Rasim Öztekin. Uraz Kaygılaroğlu, Vildan Atasever, Ali Barkın ve Kaan Yıldırım gibi isimlerin olduğu, genel yönetmenliğini Çakallarla Dans serisinin de yönetmenliğini yapmış olan Murat Şeker'in yaptığı diziyi sevenlerdenim. İlk bölümüyle Ulan İstanbul havası verse de, ilerleyen zamanlarda kendine has olaylar ve tipler çıkarmayı başaran bir yapım bu. Ama şu reyting belası yok mu? Yine başa bela oldu. Yine insanların içine kurt düşürdü.

Genel olarak günü reyting anlamında 7-8. sırada bitiren Klavye Delikanlıları, dün gece başlayan 2 yeni dizi yüzünden reyting anlamında büyük bir darbe yedi. Dizinin 4.bölümü TOTAL grubunda 3.27 reyting ile 14.,AB grubunda 2.80 reyting ile 15., ABC grubunda 2.98 reyting ile 17.olabildi.

Bu sonuçların ardından Klavye Delikanlıları'nın devam etme ihtimali pek kalmadı. Belki Show TV dizinin gününü değiştirerek yeni bir şans verir diye düşünüyorum ama, işin içinde Show TV olunca insan pek bir ihtimal veremiyor.

Gerçekten eğlenceli, farklı olmaya çalışan bir işten bahsediyoruz. Yalnızca basit bir hırsızlık çetesini anlatmayan, yan rollerle farklı bir konu anlatma çalışmasına girerek izleyiciye kendisini sevindiren bir işten bahsediyoruz. O yüzden yazık olduğunu düşünenlerdenim. Hem de çok.

İçim elvermese de, yakın zamanda Klavye Delikanlıları'nın final haberini yazarız gibi geliyor.

Çıp çıp çıp...

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..