Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '20

 
Kategori
Astroloji
 

Koç Dolunayı 2 düşün 1 konuş!

2 Ekim Perşembe 00:05 de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. 
Oldukça gergin enerjilerle yüklü bir dolunay bu...
Öfke ve tartışmaya açık. Anahtar kelime: Düşünmeden hareket etmek!
Bu enerjiyle baş etmenin en kolay yolu ise esneklik ve gevşemeye çalışmak. 
 
Ateş elementi başrolde bu dolunayda. Dolayısıyla su ile temas etmek çok işe yarayabilir. Çünkü su ateşi söndürür. Duş almak, su içmek. Ay ışığında dolaşmak da sakinleşmek ve enerjiyi dengelemek için bir başka öneri. 
 
Ateş ışık verdiği için aydınlanmayı temsil eder dönüşüm sağlar. Farkındalığınız artabilir. Ama aynı zamanda Ateş yakıcı olduğu için yıkıcı yönü de vardır. Kendi yanar ama kendisine dokunan herkesi de yakar. İsteyerek ya da istemeyerek… Yaptığımız ve söylediğimiz şeyler sonrasında pişman olacağımız şeyler olur genelde.  Çünkü İlkel dürtüsel içgüdülerle öfke patlamalarına, istemediğimiz şekilde tepkilere neden olabiliriz. 
 
Bazı konularda ani kararlar vermenizi hiç önermem. Eğer illa bir karar alacaksanız bu spora başlama, diyete başlama gibi olsun…
 
Bu dolunayda Chiron da eşlik ediyor. Chiron ne derseniz? Chiron Satürnün oğlu, at şeklinde bir alt bedeni ve bacakları, insan gövdesi şeklinde üst bedeni ve kolları var. Ailesi bu yüzden onu terk ediyor. Sonra Heraklesle dostluk yapıyor. Bir gün yaralanıyor. Üstelikte en yakın dostu Herakles tarafından. Kendini iyileştirmek için sürekli bir merhem formüle ediyor, bu merhemler kendisine hiç iyi gelmiyor ama bir başkasını iyileştiriyor. O kendini iyileştirmenin yolunun kabul edip affetmekten ve geçtiğini buluyor ve sonunda iyileşiyor.
İşte Chiron bizim yaralanmış yanımızdır. Üstelik bizi en üzenler en yakınımızdakilerdir der bu Mitolojik hikaye vesilesiyle..
Şifası da, ne yaşamışsak yaşayalım, onu kabul edip, bırakıp yola devam etmekten geçer. Bundan sonrasında yapacağımız tek şey insanlara yardımcı olmaktır. Çünkü o başkalarının yarasına merhem olursan sende iyileşirsin der!
 
Bitkileri, nane, kantaron ve fesleğendir. Bu bitkilerle yaptığımız çaylar sinir sistemimizi sakinleştirmeye yardımcı olacaktır.
 
Organ olarak: Baş, dişler ve dil hassastır.
 
Okunabilecek esma: Ya Veliyy Allahtan yardım dilemek ve manevi olarak ilerlemek için okunur.
 
 
Nur Demir
Sevgiler tüüm kalbimden:)
 
İnstagramda: https://www.instagram.com/nrlblog/
Facebookta: https://www.facebook.com/NurDemir.blog/
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..