Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '09

 
Kategori
Burçlar
 

Koç erkeği, zor erkek !

Koç erkeği, zor erkek !
 

Koç burcu erkeği ile birlikte yaşamak zor iştir:))

Eğer evliliğe ikna edebilmişseniz, herşeyinizi onun istekleri doğrultusunda ayarlamanız gerekmektedir. En azından sizin yumuşak başlı olmanız şarttır ki bir sorun çıkmasın.

Ancak bu da yetmez, zira zayıf kadınlara da tahammül edemezler.

Koç burcu erkeği gerçek anlamda zor aşık olur. Çok seviyorum dediği bir kadını aniden terkedebilir. Sevgisinden emin olabilmesi için biraz olgunlaşmasında fayda vardır.

Mükemmeliyetçi olduğundan seveceği kadının da her bakımdan mükemmel olmasını isterken, yalnız kendine bağımlı olmasını ister. Şekilci ve kuralcıdır. Hayatının her dönemini neredeyse planlar, plansız programsız davranmayı pek sevmez.

Dediği dediktir ve bunu güler yüzle yapmayı tercih eder. Hatta bazısı laf dokundurur ve karşısındaki kişinin yapıp yapmayacağına bakar ona göre kendine uygun kişiyi bulmaya çalışır. Mutlu olacağına kesin inancı varsa evlenir.

Hem güzel hem bakımlı hem enerjik hem de akıllı kadınları sever. Bu kadınlardan ona tahammül eden bulunursa evlilik veya ilişki sürebilir.

Çok olumsuz şeyler söylendi ama koç burcu erkeği böyledir. Tabii bu ondan kaçmanızı gerektirmez. Bu erkekler çok romantik ve hayatı dolu dolu yaşamayı sevdiklerinden sizi etkileyebilir. Olsun, kısa olsun ama güzel olsun diyorsanız, onunla bir gelecek hayal etmiyorsanız...Çok hareketli ve mutlu hatıralara sahip olabilirsiniz.

Koç burcu erkeği ile en uyumlu burç ikizlerdir. İkizler kadını gerek enerjik gerekse akıllılığı ile bu burcun erkeğini uzun müddet idare edip kendine bağlayabilecek tek burçdur desek abartmış olmayız...

Arkadaşları arasında çok sevilir, iyi bir dinleyici ve yön göstericidir. Akıl vermeyi çok sever. İşinde lider olmayı amaçlar, ast olmaktan mutsuz olur. Kendi işinde daha muvaffak olur, cesaretlidir...Çok enerjiktir, yeni yerler keşfetmeyi çok sever. Genelde zengin olurlar...

Özetlersek koç burcu erkeğine aşıksanız ve güzel bir gelecek hayal ediyorsanız bir kere değil bin kere düşünmelisiniz:)))

NOT: Koçlar bana kızmasın ama , kendileri için de bu durum zordur zira onlar da yaşamları boyunca hep mutluluk arayıp dururlar.

 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..