Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kocayı kendine bağlama büyüsü

Kocayı kendine bağlama büyüsü
 

Evliliğiniz son zamanlarda pek iyi gitmiyor, kocanızın sizden uzaklaştığını hissediyor ve hatta bir başkası olduğundan şüpheleniyorsunuz. Bu durumda çareyi kendine bağlama büyüsü yaptırmakta mı arıyorsunuz yoksa?

Biliyor musunuz işte tam da bu nedenle eşiniz sizden uzaklaşıyor. Çünkü eşinizin sizden uzaklaşması için muhakkak bir neden vardır ve siz o nedeni bulup ortadan kaldırmak için bir şey yapmak yerine size göre en kolayını seçerek durumunuzda hiçbir iyileştirme yoluna gitmemeyi tercih ediyorsunuz. Ve işte bu sebepten eşiniz uzaklaşıyor sizden. Onun mutluluğunu istemediğiniz ve tercihlerine saygı duymadığınız için. Kusura bakmayın ancak gerçek ne yazık ki budur.

Belki de okuduklarınız sizi rahatsız etti. Fakat eğer gerçekler ile yüzleşmezseniz eşinizi geri kazanmanız ve kendinize bağlamanız mümkün değildir. Şöyle düşünün, evlilik yoluna adımınızı ilk attığınızda böyle miydiniz? Bir gün bunları yaşayacağınızı düşünüyor muydunuz? Elbette hayır. Peki o günden bu güne ne oldu da eşiniz ile koptunuz ve ayrılmanın eşiğine geldiniz? Birbirine aşkınız zamanla bitti diyelim, sevgi ve saygıyı ne zaman yitirdiniz? Eşinizin böyle davranması için gerçekten hiç sebebi yok mu?

Eğer kocanızı yeniden kendinize ve eve bağlamak istiyorsanız falcılardan büyücülerden ya da kendi yapacağınız bağlama büyülerinden medet ummayın, başarılı olmanız mümkün değil. Zira, günaha girmeyi göze alıp, işin ehli birini bulup yaptırsanız bile, kocanızı evden ve sizden soğutan nedenler ortadan kalkmadıkça aynı durum tekrar edecektir. Hayatınızı kocanızı elinizde tutmak için büyücü kapıları aşındırarak geçirmeyi mi tercih edersiniz yoksa günaha girmeden, Allah’ın rızasına karşı gelmeden kendi isteğiyle sizinle kalıp sizi yeniden sevmesini ve hiç terk etmemesini mi?

“İyi güzel söylüyorsun da, nasıl olacak bu” dediğinizi duyuyorum. Aslına bakarsanız sandığınız kadar zor değil. Psikoloji bilimini hafife almayın. Psikoloji insan davranışlarını inceleyen bilim dalıdır ve insanların neyi neden yaptıklarını ve daha da ötesinde neye ne tepki vereceklerini tespit eder. Eğer insan psikolojisinden feyz alır ve doğru zamanda doğru adımları atarsanız kocanızı eve ve kendinize bağlayabilirsiniz.

İşe öncelikle ilişkinizdeki aksaklıkları ve kendi hatalarınızı tespit ederek başlamalısınız. Eşinizin hiç hatası olmadığını söylemiyorum elbette ancak siz yalnızca kendi hatalarınıza odaklanmalısınız. Eşinizin sizden şikâyet ettiği konular nelerdi? Siz bunları düzeltmek için herhangi bir şey yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız buna odaklanma zamanıdır. Ya kendiniz? Siz mutlu musunuz? Kendinize iyi bakıyor musunuz? Kendisiyle mutlu olmayan başkalarına da mutluluk veremeyecektir. Hiç kimse mutsuz, neşesiz, kendisini iyi hissettirmeyen biriyle bırakın evli kalmayı aynı ortamda kalmayı bile istemez. Eşiniz neden istesin ki?

Şimdi başınızı öne eğip ağlama ve işe yaramayacak şeylerden medet umma zamanı değildir. Şimdi yapmanız gereken şey doğrulmak, ayaklarınızı yere basmak ve bir zamanlar çok güzel olan ilişkinizi yeniden canlandırmaktır. Sizin gibi eşinden ayrılmak istemeyenler için ipuçları veren  http://goo.gl/gCOHG sitesini sık kullanılanlarınıza ekleyin ve eşinizi çok geç olmadan kendinize bağlayın. 

 

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..