Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Eski Kız arkadaşınızı geri kazanmanın yolları – Bilmeniz gerekenler

Eski Kız arkadaşınızı geri kazanmanın yolları – Bilmeniz gerekenler
 

Eski kız arkadaşınıza geri dönüp ne kadar hatalı olduğunuzu söylemek şu anda pek de yeterli bir çözüm gibi durmuyor, değil mi? Sonuç olarak atacağınız adımların eski kız arkadaşınız ile yeniden bir araya gelmeniz için kesin olarak işe yaracağından emin olmak istiyorsunuz.

Tabii söylemesi yapmasından çok daha kolay.

Aşk ilişkilerini diğerlerinden ayıran bir özellik vardır, oldukça karmaşıktırlar. Çoğu zaman beklenmedik şeyler olur ve hiçbir şey planladığı şekilde yürümez. Peki eski kız arkadaşınızı nasıl geri kazanacaksınız? Sakin olun, size yardımcı olabilmek için yazıyorum zaten. Anlamanız gereken ilk şey şudur; sabırlı olmalı ve sebat etmelisiniz. Onu yeniden kendinize aşık edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Aşağıdaki adımları izlemek başarı ihtimalinizi artıracaktır.

Beyaz Atlı Prensi Olun (Yeniden)

Bir çok ilişki çok basit ve sıradan bir sebepten sona erer – erkekler kız arkadaşlarını kendilerine aşık etmeye çalışmaktan vazgeçerler! Kız arkadaşınız avucunuzun içinde olduğunda sonsuza kadar sizin olduğunu zannedersiniz. Kötü haber, kız arkadaşınız siz ikinizi bir arada tutan detaylara eski kadar önem vermediğinizde sizi terk etmeye karar verir!

Onun bir zamanlar aşık olduğu adam olmaya başlayın. Ona çiçek verin. Ufak bir hediye alın. Bu hediyenin pahalı olması gerekmez ancak duygusal bir anlamı olmalıdır.

Eski kız arkadaşınız ile fört edin ve yeniden kendisini dünyanın en önemli kadını gibi hissetmesini sağlayın. İlişkinizin bitmesinin sebeplerinden biri bu tip duyguların eksiliği idi ve kız arkadaşınıza ilk tanıştığınız zamanlarda nasıl hissettirdiğinizi hatırlamanız gerek.

Zamanlama – Herşey Zamanlama İle İlgili

Onunla iletişime geçmek için en iyi anı yakalamak çok önemlidir. Buna çok erken teşebbüs ederseniz sizi geri çevirebilir. Eğer çok fazla beklerseniz de sizi unutmuş olabilir. İşte bu nedenle en uygun zamanı bulmak için iyi düşünmelisiniz.

Yapacağınız ilk şey ona biraz zaman vermektir. Kafası karışık ya da size kızgın olabilir, daha kötüsü ikisi birden olabilir. Ayrıca rahatlamalı ve bir strateji geliştirmelisiniz. Hiç planınız olmaması kesinlikle büyük bir hatadır. Onu nasıl geri kazanacağınızı ve nelerin işe yarayacağını iyi biliyor olmalısınız. Bu konuda size destek olacak bir kaynak için www.eskisevgili.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Stratejilerinizi geliştirdiğinizde onu arayabilirsiniz.

Sabırlı Olun

Sabır bir erdemdir, özellikle de eski kız arkadaşınızı geri kazanmak istiyorsanız.

Duyguların kesin birer ölçüsü yoktur. Ona düşünmek, kafasını toplamak ve sakinleşebilmek için ihtiyacı olan zamanı tanıyın. Eski kız arkadaşınız ile yeniden birlikte olmak tamamen insan psikolojisini anlamakla ilgilidir. Ona ihtiyacı olduğunda yanında olacağınızı gösterin ve kararını aceleye getirtmeyin. Sabırlı olun. Eğer size geri dönmek isterse zaten döner. Onu zorlamak kesinlikle ters tepecektir.

Kız Arkadaşınızın ARKADAŞI Olun

Bir çok kadın, bir sevgiliden önce bir arkadaşa ihtiyaç duyar. Onun arkadaşı olmaya çalışın, özellikle de bir süredir onun yanında olamadıysanız. Romantik bir şeylerden bahsetmekten kaçının. Ağladığında ona bir omuz olun. Onu dinleyin! Bu kız arkadaşınızı mutlu etmek istediğinizde ihtiyacınız olan en ama en önemli şeydir. Kadınlar duygusal desteğe ve anlaşılmaya ihtiyaç duyarlar. Ona bunu yapabileceğinizi gösterin. Arkadaşlık çoğunlukla tutku ve romantizme dönüşür. Eğer onu geri kazanmak istiyorsanız kız arkadaşınızın en yakın arkadaşı olun.

Eski kız arkadaşınızı geri kazanmak imkansız bir hedef değildir. Ayrılmış insanların yeniden birleşmeleri hiç de az görülmeyen bir durumdur. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve hayatınızın geri kalan kısmında hayatınızın aşkıyla olun. 

 
Toplam blog
: 32
: 27118
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

“Le Bruyere, bir yerlerde, ‘yalnız olmamak gibi büyük bir mutsuzluk!’ der. Kendi kendilerine katl..