Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Korunamıyoruz!

O değil de;

Dikkatimi çekti, yumurta eylemini yazan hemen hemen herkes aynı fotoğrafı kullanmış. Sevimli bir civciv (sevimsiz olanı yok zaten) ve yumurta. Bu arada ‘civciv’ yazmak hayli zor zanaatmış şimdi farkettim.

:)))))) Sanki seçilen fotoğraf bir başka eylem gibi….

O değil de;

Dışarıda sulu kar yağıyor. İçeride yağacak hali yok zaten. Karla karışık yağmur. Balkanlardan mı geliyor bilemem. Bilir kişiye sormak lazım. Aslında nerden geldiği çokta umrumda değil…

O değil de;

EDESSA Tıp Merkezi’nde staj gören Harran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencileri Rıdvan Kara ve Mehmet Ekrem Bozkurt, çıkan yemeği beğenmeyince kız arkadaşlarıyla buluşarak dışarıda yemek yemişler ama döndüklerinde tıp merkezi yöneticileriyle aralarında tartışma çıkmış ve tıp merkezinin 10 çalışanı tarafından gençler tekme tokat döverek hastanelik edilmiş.

Ben de diyorum ki; EDESSA Tıp Merkezi derhal kapatılmalı ve şikayetçi olunsun ya da olunmasın gerçekleşen bu çirkin olay suç duyurusu kabul edilip olayda ihmali olanlar ve olaya adı karışanlar derhal cezalandırılmalı.

Eşkıya mısınız sağlık çalışanı mısınız önce ona bi karar verin de bilelim!

O değil de;

Çok değil daha birkaç gün önce bir haber okudum;

'‘Engellilere sunulan imkânlar iyileştirildi’
Avrupa Konseyi Özürlüler Eylem Planı Değerlendirme Konferansı’nda konuşan Hayrünnisa Gül, “Türkiye’de engellilere sunulan imkânlar iyileştirildi” dedi.

Bugün okuduğum haber ise aynen şöyle;

'Tecavüze uğrayan zihinsel engelli kızlar için utanç verici teklif
Sosyal Hizmetler toplantısında tecavüz mağduru engellilerin kısırlaştırılmasını istendi.

Kocaeli Sosyal Hizmetler Kurulu'nun toplantısında diş hekimi Sevil Çağlar, tecavüze uğrayan engelli kızların kısırlaştırılmasını istedi, iki kadın üye destek verdi. Hukuki durum araştırılacak

"Köpekleri salıp, taşları bağlama" deyimiyle birebir örtüşen bir tartışma patlak verdi. Kocaeli Sosyal Hizmetler Kurulu'nun kadın üyesi Sevil Çağlar, "Tecavüze uğrayan zihinsel engelli kızlar kısırlaştırılsın" dedi. Kurulun diğer iki kadın üyesi de, destek verdi. Uzmanlar ise önerinin, Naziler'in ari ırk yaratma çabasını çağrıştırdığını belirterek; "Bu sistem, tecavüzcüye cesaret verir" dedi.

VALİ: "KORUYAMIYORUZ"

(Kaynak: Milliyet)
*******
Görüldüğü üzere manda yine yavru yapmış söğüt dalına… Sonrasında bir aslan miyavvv demiş…

O değil de;

İyi bayramlar.

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..