Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '10

 
Kategori
Özel Günler
 

Koşun... 14 Şubat'ı siz de kutlayın

Koşun... 14 Şubat'ı siz de kutlayın
 

Sevgililer Günü ya, bütün bankalar kredi kartlarına ekstra taksitler sunarak, mağazalar değişik değişik kampanyalarla insanları çekim alanlarına alıyor. Ne kadar hoş değil mi? Her türü olanak sunuluyor, siz sevgilinizi mutlu edin diye.

Hadi durmayın bu fırsat yılda bir kere geçer elinize… Koşun kuyruklar oluşturun sevgilinizi mutlu etmek için.. Koşun kasaları doldurun… Sonuçta peşin mi veriyorsunuz parayı? Kartla.. Ne olacak böyle önemli günde ne önemi var. Sisteme ayak uydurun, uzak kalmayın…

Evet biraz mübalağa ettim galiba değil mi? Ama sorarım sizlere… Sizin kendinize has “ Özel Gününüz” yok mu? Siz de herkes gibi olup, kapitalizmin esiri olmaya devam ediyorsunuz.

Peki 14 Şubat başka bir şey ifade ediyor mu sizlere? Kaç kişi biiyor acaba 14 Şubat’ın, Dünya Öykü Günü, (Worls Story Day) olduğunu? Kaç kişi bugün için bir şey yapıyor ya da kutluyor. O zaman bir öneri size.. İllaki de bu günü kutlayacağım diyorsanız, ilişkinize bir anlam katın… Dünya Öykü Gününü kutlayın, hediyeniz bir kitap olsun, hediyeniz; hikayeniz olsun ya da..

Her ne günü kutluyorsanız; gönlünüzce gün olsun..

http://www.turkiyeinternette.com/haber/8857-makale-kosun-14-subati-siz-de-kutlayin.html

BIR MUHALIF

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..