Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '14

 
Kategori
Güncel
 

Kral/Nü

Kral/Nü
 

Kendi kendime bir hafta izin verdim! Ege’nin ılık, çıplak sularında kampa girdim. Televizyondan, gazeteden kaçtım. Basına, habere kapıyı kapattım, kulaklarımı tıkadım.

Tam da oh dünya varmış diyecektim ki siyasetin sıcak gündem geldi  işgal etti bilincimi.:

Ne gözlerimi kapatmak ne de kulaklarımı tıkamak işe yarıyor.

Vatan’ın bir bölgesinde ihanet diz boyu! Gazeteci yazar Saygı Öztürk, köşesinden avazı çıktığı kadar bağırılıyor.

”PKK Köylerde 8 kişilik oluşturdu; Türkçe eğitim yapılmaması yönünde karar aldı: öğretmen olmayan kişileri “ücretli öğretmen” olarak okullarda görevlendirdi” diye kendini yırtıyor.

 

Saygı’yı Dağ taş işitiyor, Türkiye’yi yönetenler ne hikmetse hiç işitmiyor. PKK’nın silahlı militanları TÜRK bayrağını ulu orta yırtıyor, Milletin Birliği Vatanın Bölünmez Bütünlüğü ve Egemenliği üzerine namus ve şerefi üzerine yemin edenler suskun… Sinmiş ortalıkta yok!

Eskiden namus ve şeref için adam cinayet işlerdi, namus ve şeref şimdi ayağa mı düştü?

Muktedirler, Güney Doğu Anadolu Bölgemizde olup bitenleri milletin gözünden saklamak, gündemden düşürmek için Musul’da rehin alınan Konsolos ve konsolosluk personelini kurtardık şenlikleri yapıyorlar.

Rol yapmakta üstlerine yok, başarısızlığı başarı gibi sunmakta kimse ellerine su dökemez.

İnanın  yeşil çam artisti olsa bunlar kadar rol kesemez!

Sanki Musul Başkonsolosluğu dün işgal edildi, Başkonsolos ve personeli dün rehin alındı da, konsolosluk personeli yapılan operasyonla aynı gün kazasız, belasız burnu kanamadan kurtarıldı.

Bastıkları hava bu, adam azıcık utanır be!  

Dinleyin  hele dinleyin! “MİT Müsteşarı Hakan Fidan: TSK ve Türksat uydularından operasyonu dakika dakika izlemiş” Hangi operasyonu? Silahlı çatışma yok, IŞİD’le temas yok, saraydan kız kaçırma gibi bir olay! Buna operasyon demek için hiç operasyon görmemiş, operasyonun ne demek olduğunu hiç bilmemek gerekmez mi?

Sultan Süleyman Han’ın 46 yıllık saltanat rekorunu egale eden uzatmalı siyasetçi: Türk rehinelerin serbest kalması için “Sessiz derinden bir çalışma yapmak sureti ile vatandaşlarımızı kurtarmış olduk “ demiş.

Gülelim mi ağlayalım mı?

TSK mensupları, polis ve Jandarma,  PKK’nın bölgedeki terörist faaliyetlerine müdahale edemedikleri için istifanın eşine geldiği basının manşetine düşerken,

Gölge kabine kaybettiği eşeği bulduk diye 40 gün kırk gece eğlence tertiplemiş horon tepiyor.

Suriye’den Türkiye’ye giren mülteci sayısını devlet erkânı bile bilmiyor. Türkmen mültecilere sınır kapısını kapatanlar, Suriyeli mültecilere karşı çok cömert.

Yazının girişinde EGE denizi için çıplak ifadesi kullanmıştım, denizin çıplaklı Kral’ın çıplaklığı yanında kara çarşaf kalır.

 

 

 
Toplam blog
: 380
: 438
Kayıt tarihi
: 27.08.07
 
 

Karanlığın düşmanı Işık! Gecenin zifiri karanlığı, şafak sökerken yerini, ufukta yükselen Güneş Işı..