Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '09

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Kriz memurları vurdu!

Kriz memurları vurdu!
 

BÜRO MEMUR SEN ŞUB.BAŞK. İLÇELERDE


Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Ümmet Yanık, Veysel Yılmaz ve Kazım Alakuş ile birlikte Havza ve Kavak İlçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundular.

Memur- Sen Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur- Sen Samsun Şube Başkanı Fevzi GÜL ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ziyarete ilk olarak Havza Büro Memur Sen İlçe Temsilcisi Ahmet Hamdi BOYRACI’dan ilçedeki sendikal çalışmalar hakkında bilgi alarak başlayan heyet daha sonra yeni açılan ve Havza SGK Merkez İlçe Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Refik GERÇEK’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. SGK Merkez İlçe Müdürü Mehmet Refik GERÇEK Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade ederek Gül beraberindekilere teşekkür etti. Daha sonra Havza İlçesindeki İş kollarına bağlı tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret eden heyet burada memurlarla sohbet ederek, çalışanların sorunlarını dinledi. Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Gül, bağlı oldukları iş kollarındaki kurum çalışanlarının sorunlarının arttığına dikkat çekerek “Yetkili olup da etkili olamayan sendikalar bugüne kadar memur adına kazanımlar konusunda bir başarı gösterememiş ve artık Yetkinin el değiştirmesi gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu. Türkiye de yaşanan Ekonomik krize de değinen Gül, “Ekonomik krizden memurlarımız çok fazla bir şekilde etkilenmiş ve bu da piyasalara yansıyarak durgunluğa sebebiyet vermiştir. IMF den alınacak kredinin özellikle memur ve küçük esnafa dağıtılması gerekmektedir. Bunun piyasaları rahatlayacağına inanmaktayız. Büyük firmalara ve banklara verilecek kredi ya da yardımlar ne memuru ned e küçük esnafı bu krizden kurtarmaya yetmeyecektir. Bulunduğumuz ortamda para zaten zenginde mevcuttur, asıl parası olmayana bu parayı vereceksiniz ki piyasa canlansın. Aksi takdirde memura ve küçük esnafa dağıtılmayan bu para zengini zengin, fakiri de fakir yapmaktan öteye gitmeyecek ve piyasalar daha da berbat bir hal alacaktır” dedi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yapılan ziyaretlerinin bitiminde Havza da yayınlanmakta olan Havzanın Sesi adlı yerel gazeteye geçen Gül ve beraberindeki heyet gazete çalışanlarından Özgür Uyaroğlu ile kısa bir sohbet ederek kolaylıklar ve başarı dileklerinde bulundular ve ardından Kavak İlçesine geçtiler.

Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Güreş Eğitim Merkezine geçen Gül ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri burada Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel ASLANKOÇ’ u makamında ziyaret ederek, Konya da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına samsundan katılacak olan sporcular için başarılar dileyerek inşallah sporcularımız samsun adına başarılı sonuçlar elde ederek döner temennisin de bulundu.

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..