Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Kürt tercihini yapabilirsin, kararına saygılıyım. Ancak bedelini bilesin istedim

Kürt tercihini yapabilirsin, kararına saygılıyım. Ancak bedelini bilesin istedim
 

FARKINDA MISIN ABDULLAH ÖCALAN HAPİSTE


Bak bana PKK teröristi, PKK sempatizanı Kürt diyorum ki:

Liderleri hapiste; kendileri gider köy basar, kasabada molotof atar, şehirde polis taşlar. Liderlerini hapisten kurtarmak için BDP'si, KCK'sı birleşip uğraşsalar da, hatta Hükümetleri kandırsalar da, Türk Milleti buna müsaade etmemiştir, etmeyecektir. O'nu asmayacağız, neden mi? Ne kadar beceriksiz, aslında ne kadar korkak, ne kadar zalim olduğunuzu size hatırlatsın diye. O'nu hapsedeceğiz, o elimizde ölecek, koynunuzda değil. Arada bir avukatları vasıtası ile sağ olduğunu duyacaksınız, asla bir daha sarılamayacaksınız.

Siz askerime, polisime kurşun sıktıkça, köy, kasaba hatta şehir bastıkça, kadınlarınıza küfredileceğini bildiğiniz halde onursuzca sokağa döktükçe, o sabilerin ellerine taş tutuşturup polis amcalarını taşlattıkça, değil Abdullah Öcalan'ı tırnağını bile bulamayacaksınız. O cezasını çekecek, ömür boyu hapsolacak ve hücresinde bir gün ölecek, sen de hala aynı yerde hep aynı işi yapacaksın ve bir gün Türk'e kendini boğduracaksın.

Gidip askeri vuracak, masum insanları öldürecek, çoluk çocuğu sokağa dökecek, işinde gücünde insanları molotoflayacak, Yılmaz Güney'in filmlerinin afişleri ile hayallenip oynayacak, bu arada bir kaç polis, bir kaç asker kaçırıp aklı sıra şov yapacak, askeri araca çaputunu bağlayacak, habersiz Anadolu çocuğuna (erkeklikmiş gibi) pusu kuracak, mayın kuracak, roketleyecek vs.vs. yapacaksınız. Puah...

İŞTE BU KADARSINIZ. Dağda 10.000, şehirde 100.000 bile olsanız bile, ki öyle değilsiniz (korkudan sizinle olanları da sayarsanız belki) liderini kurtaramayacak kadar beceriksiz ve acizsiniz, korkaksınız, gücünüz masum insana yetiyor. Öyle ya filmlerde gördüğünüz Yılmaz Güney hep masumları öldürerek ve 'kötü' olarak kahraman olduydu, değil mi?

Liderini kurtaramayanın adı değil ''terörist'', ''gerilla'' olsa ne yazar? Komik olduğunuzun farkında mısınız?

Abdullah Öcalan ölünce ona anıt da yaparsınız, ağıtta yakarsınız. Pekiyi de yüreğinizin ''Neden hapiste ölmesine müsaade ettin, neden Türk'ü kızdırdın da O'nun bedbaht sonunu hazırladın, neden masum vatandaşı vurdun da, Türk'ün öfkesi ve nefretini kazanarak Apo'cuğunu (!) yalnız öldürdün?'' sorularına nasıl cevap vereceksiniz? Sırf bu Türk düşmanlığı tuzağı sonucunda bir sürü insanınızın şerefiyle ve helal lokma yiyerek, özgürce yaşama hakkını nasıl olur da mahvediyorsunuz? Bu mu sizin milliyetçiliğiniz. Komiksiniz hanımlar, beyler. Bu nasıl milliyetçilik ki, insanının yok olmasına, savaşarak tükenmesine ve sonunda patlayacak Türk fırtınasının sonunda tarihten silinmesine sebep olacak. Siz Türk'ü sadece Anadolu mu, bilirsiniz? Size para veren, size silah veren, sizi pışpışlayan yabancılar 'kara kaşınız kara gözünüz' için mi bu desteği veriyor sanırsınız. Adamlar sizi bize boğdurup bütün Kürt'ü tarihten sildirecek, sayenizde zayıflayacak ülkelerin toprağına yahudiler yerleşecek veya en azından sizi o sıkıştırılacağınız Irak topraklarında kendisine kukla yapacak? Sahiden siz sosyalisttiniz ve kapitalizme düşmansınızdır da değil mi? Ah gafiller.

Gel bir daha düşün; yaptığın hataların, işlediğin suçların faturasını insanın ve birlikte yaşadığın Türk komşun ve senin gariban kardeşin çekiyor. Yazıktır, günahtır. Elbette bu ülkede de hatalar var; ama bunları hukuk ile de çözebilirdin. Kızma hemen o hukuk bize de çok yavaş. Ama ne yapalım, bu ülkede beraber paylaştığımız her şeyde sorun var. Bu sorun sana da bana da aynı ki. Bu ülkeyi kurarken nasıl birlikteysek geliştirirken de birlikte olabilirdik, hala olabiliriz.

Yapma, kendine ve Kürt'e daha zarar verme, askeri öldürmekle bitmiyor sorun, aksine Türk öfkeleniyor, kızıyor. Başka ülkelerde terör bir çok kazanım verir de, biz de mümkün değil, en fazla Türk'ün öfkeyle kafanı koparmasına, senin bir daha dönmemecesine bu topraklardan sürgün veya kaçmana sebep olur. Sana dikkat ettiysen ülkemde her makamı verdim, bu yazıda bile saygıyla davranmaya çalıştım, lütfen bil, Türk adildir, Türk ahlaklıdır, Türk merhametlidir, Türk kardeşe CAN verir.
Şu ana kadar sana birinci tercihini anlattım.

Yok hala ''Bana ne? Ben bildiğimi yapmaya devam edeceğim!'' dersen, ben de derim ki:

Boş ver askere roket atmayı, köy yakmayı, masum insanları havaya uçurmayı, asker kaçırmayı, kadınların eline pankart tutuşturmayı, çocuklara taş attırmayı.

Sadece şunu düşün: Kendi liderini kurtaramayan allemi cihan olsa kim alır, kim satar. Sen örgüt değil, sokakta kovboyculuk oynadığını sanan veya sırf heyecan olsun diye katılan çocuk kulübü olursun veya senden sadece katil olur, zalim olur, bol bol küfür yiyen, sokaklara analarını döktürerek küfür yemelerine sebep olan onursuz mahluk olur ve çocuk gibi pipinle oynar durursun. Çöplüğünde ötmek kolay, sıkıyorsa gel de liderini al!!! (İşte bu cümlelerde sana öfkemle neler yapabileceğimi hissettirmişimdir umarım).

Hayat tercihler bütünüdür. Karar senin; şehirde sopa, dağda kılıç benim.

 
Toplam blog
: 6
: 866
Kayıt tarihi
: 02.06.12
 
 

Emekli subayım, Em. Kd. Bnb. (K.K.K. Ord. 1986-11). KHO'nda makine mühendisliği bölümü mezunuyum...