Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

Kuveyt'in milli gününe Düyader destek verdi...

Kuveyt'in milli gününe Düyader destek verdi...
 

Kuveyt'in Milli Günü, Ankara Sheraton Oteli'nde yapılan resepsiyonla kutlandı.

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah El Duveyh Kuveyt'in Milli Günü dolayısıyla düzenlenen Resepsiyonda; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, ABD Büyükelçisi Ricciardone, Dünya Yaşlılık Derneği ve çok sayıda davetli katıldı. Milli Gün dolayısı ile hazırlanan pastayı, Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi El Duveyh ve Maliye Bakanı Şimşek birlikte kesti. Bakan Şimşek, bugün de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kuveyt'in bağımsızlığının 50. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere bu ülkeye gittiğini söyledi.

Bu özel günde STK'lar adına görüşlerini bildiren DÜYADER Başkanı Umut Çınar; Türkiye'de Kuveyt Halkına karşı büyük bir sempatinin olduğunu ve uluslararası birçok platformda ikili işbirliklerinin yapılabileceğini; aynı zamanda da ileride yapılacak projelerle iki ülke arasındaki ilişkilerin halkları birbirine daha fazla yaklaştıracağını belirttiler.

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Duveyh de;Cumhurbaşkanı Gül'ün Kuveyt Emiri Şeyh Sabah El Ahmad El Jaber El Sabah'ın davetini kabul etmesinin kendileri için onur olduğunu dile getiren Duveyh, bağımsızlık kutlamalarının sevincini paylaştığı için Türk halkına ve hükümetine teşekkür ettiklerini söyledi.

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..