Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

Laz Kürt Çerkez Demeden..

HDP seçmeni yani Kürt kökenli vatandaşlarımız 23 haziran seçimlerinde bağıra bağıra 'İmralı'da ömür boyu hapis cezasıyla yatmakta olan terör örgütü lideri bizim temsilcimiz olamaz, o bir Amerika'nın ülkemizin gelişmesini engellenmesi için '84 yılından itibaren konuşlandırdığı ve ülke ekonomisini dolaylı yollardan kendi emperyal küresel sermaye tuccarlarının eline geçmesi için destek verdiği terör örgütü lideridir' şeklinde söylemeye çalıştığı halde bazı siyasilerimiz hala terör gerçeğini neden anlamazlar anlaşılır gibi değil.

23 haziran'da sadece HDP seçmeninin söylemeye çalıştığı bu sözlerle kalınsa iyi, bir çok MHP seçmeni de Bahçeli'nin İmralı'dan gelen mektuba destek verdiği için oylarını Yıldırım'a değil İmamoğlu'na verdiler. Bu durum aslında açıkça MHP liderine başkaldırı şeklinde de okumamız mümkün.

23 hatıran seçimlerini büyük bir farkla sadece İmamoğlu'nun karanması değil aynı zamanda MHP liderinin de gerçek tutumunun fotoğrafını da göstermiştir.

Bu fotoğraftan sonra gerçek manada ülkücü seçmenlerin MHP'den koparak İYİ Parti çatısı altında toplanacaklarını düşünüyorum.

MHP genel başkanı bu oluşumdan sonra yavaş yavaş kendi isteğiyle emekli dilekçesini yazabilir.

Mecliste üçüncü sırada yer alan HDP de kendisini lağvederek (tırnak içinde) Kürt politikasıyla değil yeni bir parti kurarak ulusal politika'da yer alması veya milletvekilleri bağımsız olarak görevlerine devam etmeleri doğru bir seçenek olarak durmakta.

Yani cumhuriyetimizin 100'ncü yılına gitmekteyken Türk halkı ABD'nin örgütlemiş olduğu terör örgütünü konuşmak istemiyor. Daha müreffeh daha ayaklarını yere basan daha ne istediğini bilen daha üretime dayalı toplum geliştirmek adına topyekün tüm siyasi partilerin elele vermelerini istiyor Lazı Kürdü Gürcüsü Azerisi Romanı Çerkezi ile..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..