Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Lefterden mektup

Ligin ikinci yarısına senden önce oynamış bütün rakiplerinin puanları kaybettiği bir haftada resmen 14 puanlık bir maça çıkıyorsun. Üstelik istifa eden teknk direktörünüzü verdiğiniz sözlerle??? geri döndürmüşsünüz. Ama böyle bir haftada hem de ligin zayıf takımlarından birisi ile kendi sahanızda oynuyorsunuz. Ama ligin ilk yarısında maçların ilk 45 dakikasını boşa geçiren futbolcular bu sefer bu 45 dakikayı boşa geçirmediler. fenerbahçe:0 elazığ:2.....

Acaba Fenerbahçeli futbolcular Karabük maçından sonra Aykut Kocaman'a ne sözü verdiler ben çok merak ediyorum. Çocuk mu kandırıyorsunuz siz. Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz. Böylesi bir fırsatı yakalamışken bu vurdumduymazlık bu lakaytlık nereden kaynaklanıyor. Tamam karşınızdaki takımın teknik direktörü Fenerbahçe profesörü anlıyorum. Ama sizde transfer görüşmelerinde profesörsünüz. Maşallah para isterken önde basma tek pasla çıkma geriye çabuk dönme her şeyi gayet güzel yapıyorsunuz. Üzerinizdeki forma sarı-lacivert. Ama bucaspor değil Fenerbahçe forması. Artık kendinize mi gelirsiniz yoksa aldığınız paraları nasıl hakederiz onu mu düşünürsünüz bilmiyorum ama bizimle dalga geçer gibi puanları hovarda gibi saçıp ondan sonra kameraların karşısında bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız masallarına karnımız tok bizim.

Ya adam gibi oynar maçları kazanırsınız ya da bu diyardan gidersiniz. Aykut Kocaman gibi adam gibi bir adamı daha fazla üzmenize müsade etmeyeceğiz.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..