Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
Güncel
 

Leman Sam'ın öfkesi

Leman Sam'ın öfkesi
 

Nepal' de meydan gelen 7,8 büyüklüğündeki depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Büyük bir yıkımın yaşandığı Nepal' de ölü sayısının daha da artması bekleniyor. Bütün dünyayı üzen bu deprem Leman Sam' ı pek üzmüş görünmüyor. 

 

Hatta memnun olduğunu bile söylemek mümkün. Attığı tweette bu deprem sayesinde '' Nepal' de hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katletmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık'' ifadesini kullandı. 

 

 

Leman Sam' a göre geçmişte kurban edilen hayvanların hesabı görülmüştü. Daha önce de kurban kesenleri IŞİD militanlarıyla bir tutmuştu. Leman Sam' ın sıkı bir hayvansever olduğu ortada. Ama aynı zamanda sıkı bir insan sevmez olduğu da ortada. Hayvanları seven birinin insanlara karşı bu kadar öfkeli olmasını anlamak mümkün değil. Aynı zamanda sanatçı olan birinin insanlara karşı bu kadar nefret dolu olması da hayret verici. Binlerce masum insan, bir doğal afet sonucu hayatını kaybediyor ama Leman Sam bu durumdan oldukça memnun. Tek bir şey söylenebilir. Yazık.

 
Toplam blog
: 165
: 215
Kayıt tarihi
: 18.08.14
 
 

Gazi Üniversitesi İşletme bölümü lisans ve Mersin Üniversitesi İşletme yüksek lisans mezunuyum. M..