Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

Leyla ile Mecnun Sezon Finali | Ne yaptın be Burak Aksak ?

Leyla ile Mecnun Sezon Finali | Ne yaptın be Burak Aksak ?
 

Dün gece sevilen dizi Leyla ile Mecnun'un 103.bölümü yani sezon finali vardı.. 3.sezonun son bölümüydü.. Elbette diğer 2 sezon finalinden antrenmanlı olduğumuz için ağlatacak bir şeyler olacağını biliyorduk izlerken.. Ama dizinin senaristi Burak Aksak, o kadar can alıcı noktalardan vurdu ve ters köşeler yaptı ki.. Elimiz böğrümüzde, ağzımız açık kaldık öyle..

Dizinin fenomenleri bilir.. Leyla İle Mecnun dizisinin bölümlerinin sonu hep garip biter.. Bir şey olur ve siz ''haydaaaa ! ''dersiniz.. Ama dünkü bölüm '' yok artık '' dedirtti.. Peki neden böyle dedirtti..? Özetlemek gerekirse :

1- Erdal Bakkal'ın eşi Nurten ve bekledikleri bebek doğum sırasında öldü..

2- Yavuz'a aşık olan Nisan, Yavuz ve Eylül'ün düğününde Eylül'ü vurdu.. Eylül oracıkta öldü..

3- Hidayet'in annesi öldü..

4- Gotik Leyla sevdiğiyle kaçtı,gitti..

5- Dosto evine döndü..

6- İsmail Abi'nin beklediği geminin sesi duyuldu.. İsmail Abi kendini deniz attı..

7- Mecnun yine çöle düşerken, Leyla İngiltere'ye gitti..(sanırım)

Bakıldığı zaman bir sezon finalinde bu kadar zaiyat olur mu ? Dizi de yan kadın rol kalmadı ayrıca.. Bütün bir sezonun komple bir sonu oldu.. Sanırım Leyla İle Mecnun ekibi ya sezon finallerinde dizi komple değişir sanıyor ya da hikaye çok şişti diye düşünüp yeni kişiler getirmeyi hedefliyor.. Anlamak zor.. Yanlış anlamadıysam Leyla rolünü oynayan Melis Birkan'ın da son bölümüydü.. Çünkü öyle bir imaj verdiler.. Eğer gerçekten öyleyse dizi her sezon ana kadın karakterini değiştiren tarihteki ilk dizi olacak..

Yalnız şu İsmail Abi'yi hatta İsmail Abi'mizi öyle göstermeseydin be Burak Aksak.. O denize atlayışı, yüzüşü, ifadesi çok oturdu içime, içimize.. Gerçekten yatacak yerin yok Burak Aksak !

Oturup değişik bir sezon finali beklerken bu bayağı bir değişik oldu.. Can yaktı, ağlattı, uyku kaçırdı.. Eylül gibi başlayacak yeni sezon da bakalım ne gibi değişiklikler Leyla İle Mecnun izleyicisini bekliyor..

Herhalde dizi yeni sezonda kadrosunun yarısını değiştirir.. Ne oyuncu trafiğiymiş arkadaş.. Neyse yine de iyi ki varsın L&M.. İşin yoksa şimdi Eylül'ü bekle..! 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..