Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '08

 
Kategori
Mizah
 

Libi ile Do’nun maceraları devam ediyor. (Bölüm 3.)

Libi ile Do’nun maceraları devam ediyor. (Bölüm 3.)
 

Dikkat!!! tehlikeli madde.Bir metreden fazla yaklaşmayınız.Heran infilak edebilirsiniz!


Libidonuzun yüksek seyrettiği hallerde yapılması gerekenler.

Şimdi efendim Libidonuzun alçak seyrettiği durumlarda ne yapmanız gerektiğinden söz ettik az çok da birde tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Bu durumda da Libi-Do’nuzu salıverin gitsin demek olmaz. Yakışmaz bize.

Önce libidonuzun hangi hallerde yüksek seyir izlediğini ortaya koymak lazım. Libi ile Do en fazla Libi ile Do’nun birleşememe, kavuşamama hallerinde en yüksek seyrine ulaşır. Kerem’in aşkı için çöllere düşmesinin, Aslı’nın yataklara, Ferhat’ın dağları delmesinin, Şirin’in Ferhat’ın ölüm haberinden sonra intihar etmesinin altında hep bu gerçek yatar. Yoksa kavuşabilmiş Libi-Do’larını sarıp sarmalayıp doyurabilmiş olsalardı onları, hele birde ardından çoluk çocuğa karışsalardı bakın bakalım Libi-Do’mu kalırdı? Sizler, bizler gibi Libi-Do’larını elinden tutup çare peşinde koşan biçareler olurlardı şimdi.

Libi-Do’ların yüksek seyretmesinin ardında yalnızca bu gerçekler yatmıyor tabii. Libi-Do’larınızı harekete geçiren birçok etken var ama bunlardan en önemlileri Libi’lerin na-mahrem yerlerini açıkta bırakacak, kamusal alanlara ters düşecek, Do’ları azdıracak, kızdıracak biçimde giyinmeleri, tahrik edici frikikler vermeleri olarak sıralayabiliriz. Özellikle dini çevreler tarafından hoş görülmeyen ve vücut hatlarını tamamen ortaya çıkaran giysiler, mini etekler giymeleri Do’ları baştan çıkaran en önemli etkenler sıralamasında başta gelir. Bu durumda Do’ların Libi’lere saldırma, taciz etme olasılıkları kendiliğinden gündeme gelir ki; deyim yerindeyse bu tür saldırı ve tacizler Libi’lere hak, reva olur. İşte şimdi tüm bunların önüne geçmek için yapmanız gerekenleri sıralayacağım.

Öncelikle Kerem ile Aslı’yı, Ferhat ile Şirin’i bilumum efsane kahramanlarını bu hallere düşürenler kahrolsun diyorum. Allahın yarattığı bir şeyi kuldan niye esirgerler ki insanlar. Niye dağlar, taşlar, aşılmaz çöller dikerler insanların önüne. Sen kalk Libi’yi Z’ye ver. Olacak iş mi? Ama siz Libi-Do düşmanları. Siz yok musunuz siz? Kalkıp Libi’lerinizi üç beş kuruş başlık karşılığında satmaya bile yeltenirsiniz. Olmaz ki onunda bir şanı, şerefi var canım. Onun için çekilin Libi ile Do’ların arasından. Çekilin ki öyle pisipisine ölüp gitmesin Libi-Do’lar.

Her neyse efendim; eğer Libidolarınız çok yükselmişse ona tutun sarımsak yedirin demeyeceğim. Onun yerine acil olarak soluğu en yakın tesettür mağazasında almanızı ve onu hediyelere boğmanızı önereceğim. Onun sağını, solunu sıkı sıkıya örtün, kapatın ki; kara çarşaflarla, türbanlarla, meskûn mahal saldırılarına kurban olmasın Libi-Do'larınız. Sakın ırz düşmanlarının “kapalı kapılar ardındaki daha çok merak uyandırır, daha çok dikkat çeker” safsatalarına da inanmayın, kanmayın. Onlar sizi tuzağa düşürmek için sarfedilen sözlerdir. Tahriklere kapılmayın.

Demek ki neymiş; Libi-Do’nuzun alçak seyretmesi kadar, yüksek seyretmesi de tehlikeliymiş. Onun için Libi-Do’larınıza sahip çıkın ve gerekirse onu bir yumurta sarısı ve limonla terbiye edin ki; Do’ların başı yanmasın. ( bugünlerde limonlarda bir hayli pahalı ama neyse, gülü sevenin mali durumlarada katlanması gerekir.:)) Sağlıklı beslenme için Un-akıt-mak yerine kepek katmanızı da tavsiye ederim.

Üçüncü bölümümüz burada sona erdi. Bir dahaki bölüme kadar usluca, terbiyelice oturun bakiim.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..