Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '07

     
    Kategori
    Danışmanlık
     

    Liderler Kahvesi

    Liderler Kahvesi, onüçüncüsünü 16-17 Nisan 2008 tarihinde gerçeklştireceğimiz İnsan Kaynakları Zirvesi ile ilgili oluşturulmuş bir çalışma grubudur. Liderler Kahvesi'ne katılanlar İK Lider Katılımcı Grubu olarak da tanımlanabilir.

    Zirvelerde katılımcılarımızın konuşmacılar kadar paylaşımda bulunma isteği olduğunu gördük ve alışılmış konferans yapısının ötesinde bir paylaşımcı katılım modeli ile bunu sağlamayı hedefliyoruz.

    Yepyeni bir deneyim olarak tasarladığımız "Liderler Kahvesi"ne katılan İK Zirvesi Lider Katılımcıları; * Teması "Hayat Katan İnsan Kaynakları" olan 2008 İK Zirvesi'nin içeriği'ne aktif olarak katkı sağlayacak, * İK dünyasındaki en son gelişmeler takip edere güncek kalacak, * Paylaşım temeline dayanan yeni bir atölye çalışmasında yer alacak, * İnsan kaynakları camiasıyla aktif etkileşimde bulunarak katkı sağlayacak, * İK için katma değer yaratacak, * farklı sektör ve kurumlardan yöneticilerle, etkileşimli, zengin bir bilgi alışverişinde bulunacak.

    Gönüllülük esasına dayalı bu çalışma grubunda, 13.İnsan Kaynakları Zirvesi'nin ana teması "hayat katan insan kaynakları" başlığı altında kurumun hayat damarı insan kaynakları, yetenek yönetimi, yenilikçilik, kurumsal gaye kavramı, yeni liderlik anlayışları gibi konuları ele alacağız.

    Açmayı planladığımız bu blog ile de, 1. Atölye Çalışması'nı 5 Haziran 2007 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Liderler Kahvesi katılımcılarıyla sürekli paylaşım ve iletişim halinde olmayı, ayrıca bir sonraki toplantılara kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile ilgili süreçleri, fikir ve değerlendirmeleri paylaşmayı hedefliyoruz.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 536
    Kayıt tarihi
    : 14.06.07
     
     

    Eventus Organizasyon ve Fuarcılık firmasında Proje Yöneticisi olarak görev alıyorum. Onüçüncüsünü 16..