Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Maganda kurşunu

Maganda kurşunu
 

MAGANDA KUŞUNU 14 YARALI (netten alıntı)


Bir yakınımın nişanı için Gölcüğe hareket ettik. 3 araba neşe içinde güle oynaya Gölcük’e kız evine vardık. Gölcüğün ağaçlıklı sakin bir yöresinde gayet güzel bir ev. İki katlı, üst katta geniş bir teras, alt katta bahçeye açılan büyük bir balkon. Balkon, teras ve bahçe masalarla, halılarla, minderlerle süslenmiş. Takı takılır takılmaz, üst kattaki terastan birkaç el havaya ateş edildi, bizler yani oğlan tarafı olan kişiler çok korktuk ayağı fırladık. Kızın babası korkmayın, korkmayın amcası kutlama yapıyor deyince ben tepkimi gösterdim ve sesimi yükselttim ve: “Her gün televizyonlarda izliyorsunuz basından okuyorsunuz, maganda kurşunu ile yaralanan ve ölen insanları görmüyor musunuz? Lütfen o kişi aşağı inip yanıma gelsin konuşacağım.” Dedim ve amca yanıma geldi, ona yaptığının çok yanlış olduğunu, böyle yapmaya devam ederse bir gün katil olabileceğini ve hapishanelerde yaşamını sürdüreceğini belirttim, özür diledi ama neye yarar, bizlerin neşesi kaçtı, huzurumuz bozuldu. Aşağıdaki haberde Bursa Kahramanmaraş’ta 14 kişinin yaralandığı bildiriliyor. Allah bu kişilere akıl versin, ıslah etsin.

 NAHİDE ÇELEBİ

 

1 kına gecesi, 1 düğün, 14 yaralı

Bursa ve Kahramanmaraş'ta 14 kişi maganda kurşunlarının hedefi oldu.

Bursa ve Kahramanmaraş'ta 14 kişi maganda kurşunlarının hedefi oldu.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Eski Kızılelma köyünde yeğeni İlyas Şahin'in kına gecesinde Mehmet Ali Şahin (62), kınanın önünde yapıldığı binanın ikinci katından havaya av tüfeğiyle ateş etti. Çatı saçağına ve duvara çarpan saçmaların kına eğlencesi için avluda bulunan vatandaşların üzerine gelmesi sonucu ikisi çocuk 10 kişi yaralandı.

3 YAŞINDAKİ ECRİN'İN DURUMU CİDDİ

Yaralanan Fatma Başhan (44), Ayşe Kılıç (22) ile Ferhat Kılıç (47), Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesinde tedavi edildi. Diğer yaralılar Ayşe Dalkılıç (30), Hacer Yakut (22), Meryem Kılıç (40), Fatma Özgür (55), Ecrin Kılıç (3), Hüsniye Kevser Turgut (6) ile Azime Akbulut (66) Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Şakağından yaralanan 3 yaşındaki Erçin’in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

AKRABALARININ DÜĞÜNÜNE GİTMİŞLERDİ

Göksun ilçesine bağlı Büyük kızılcık beldesinde ise akrabalarının düğünü için bulunan Hatice, Esme ve Hürü Gün ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, düğüne katılanlardan birinin açtığı ateş sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Göksun ve Elbistan devlet hastanelerine kaldırıldı. (AA)

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..